Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
Didkaaa 636363

Nosim okuliare. Aspoň by som mala. Na strednej som sotva 3 dni. Problém je ten, že tie okuliare nenosim, aspoň v škole nie, a išla som von s takým chalanom, strašne milým a zlatým a páčim sa mu a on mne tiež. Bojím sa že keď spolu začneme chodiť tak po niakom čase nejak zistí že nosim okuliare, a že keď ma s nimi uvidí tak ma buď odkopne alebo bude na mňa nahnevaný za to že som mu to nepovedala. S okuliarmi som fakt hnusná, nieže by to bez nich bola niaka krása ale predsa, každý mi hovorí že s okuliarmi som krajšia. Neviem či mám tie okuliare nosiť. V škole ma už poznajú ako zlatú tváričku s dobrou postavou. Bojim sa že ma ten chalan odkopne, síce sa pozname len pár dní, ale poznáte to keď prebehne iskra. Na ten pohľad nikdy nezabudnem. Proste ho nechcem stratiť, keď už nebudeme spolu tak aspoň kamaráti.

LAXMI

Jaaj ... IQ tvoja silna stranka asi nebude.
To prve je nazov temy, ak si si nevsimol.
Fakt bud radsej ticho, prosim ta.

WHISPER

kolko ludí nosí okuliare iba tak ako "imidžovky"
nepíšeš ake máš dioptrie, či ich potebuješ, ja mam napr. -0,5 na druhom oku -1 a nenosím okuliare, fungujem v pohode,

..a mala by si si dievča uvedomiť svoju hodnotu, mať uctu k sebe, dosť sebavedomia, pokial ťa má uprimne rád tak na tom či nosiš nejake okuliare mu zaležať nebude...

helperkaa

Ahoj :)
Podľa mňa nemá cenu skrývať to. Proste si vezmi tie okuliare aj do školy, aj keď s ním pôjdeš von, nemáš sa za čo hanbiť. Pokiaľ dobre nevidíš, radšej ich nos, nie je to hanba :)