Nikdy ma žiadna žena nechcela, nikdy som nemal vzťah ani sex...
Snažím sa žiť tak aby ma to trápilo čo najmenej, venujem sa vzdelávaniu, práci, nejakým tým veciam vo voľnom čase... no aj tak sa mi nedarí na 100% na to nemyslieť. Obzvlášť keď neustále vidím páriky a všade v médiách je prezentovaný sex a vzťahy...
Teraz som mladý, mám 25 rokov tak to nie je až taký problém, som zdravý, môžem si robiť čo chcem takže nemám moc času na to myslieť. Už som si zvykol na samotu, ale keď neustále všade mi do očí bije ten sex a vzťahy a všade sa to ukazuje ako je to dôležité a ako jediný zmysel života by malo byť mať partnerku a sexovať 5 krát týždenne...Tak mi to nedá a občas si nemôžem pomôcť nerozmýšľať nad tým...
Bojím sa aby ma to raz nedohnalo a nedostal depresie keď budem starší a budem sám... Teraz to zvládam ako-tak, ale neviem čo budem robiť keď budem starý, či sa z toho raz nezbláznim. Lebo poznám také prípady, kde sa človek ktorý mal vek 40-50 rokov obesil lebo bol sám a už to nevydržal. Nechcem takto dopadnúť. Vôbec netúžim po rodine ani po partnerke, ale bojím sa, aby som nedopadol tak, že zatúžim keď bude neskoro a potom upadnem do depresií, ktoré skončia samovraždou.
Poznáte niekto ľudí vo veku 40+, ktorí žili úplne celý život samy bez vzťahov? Ako sa im darí? Sú v pohode? Alebo cítia smútok a ľutujú toho? Majú s tým nejaké problémy?
a to že si na takých ľudí spoločnosť ukazuje prstom, že sú vadní, to je mi jasné, veď už aj na nás, čo máme viac ako 20 rokov a sme bez vzťahu sa spoločnosť pozerá ako na čudákov neschopných vadných :/ ale to
No späť k tomu, veľmi by som bol rád ak poznáte nejaké také prípady, kde človek žije bez "lásky" a sexu celý život a nie je to žiadny kňaz ani mních, ale normálny človek.