ahojte ludkovia co pomaha najviac proti padaniu vlasov? posledny mesiac mi zacali velmi padat vlasy hlavne pri cesani po umyti hlavy tak som si nasadila revalid 120 kapsuli uz som ho aj douzivala a nic sa nezmenilo :( prosim existuje este nieco ucinnejsie? Nemam ziadne zdravotne problemy ani nedrzim dietu.. nechapem z coho tto moze byt...
padanie vlasov :(
velmi dobry je amitamin® Hair Plus, mne prestali do dvoch mesiacov padat uplne vlasy a aj mi zhusti
Že vraj orechy sú na to veľmi dobré, mne jeden čas padali vlasy, ale ja som orechy nejedol, lebo mi nechutia, blé. Už je len na tebe, ako sa rozhodneš:-(
mne pomaha iba revalid a hned neuvidíš vysledky, brala si 2-2-2 expresnu kuru? ako v letaku? lebo ked padaju vlasy z nedostatku vitaminov tak bezna davka je malo..
ja beriem revalid teraz iba 3x denne + zinok
a odkial vieš že nemáš ziadne zdravotne problemy,..? kedze nepíšeš či si bola u:
-gynekologa nabrať krv na hladinu hormonov
-na endokrinologii na krv...
??
revalid je liek ostatne su iba vyživove doplnky...
treba jesť banány, orechy
ak máš stres tak ti aj z toho padajú,... tiež vlasy maju svoj cyklus obnovovania, kedy jednoducho padaju a nejde o nič...
aj mne niekedy padaju viac aj napriek tomu že beriem vitaminy roky, striedam to , testujem na sebe a vysledok vidím iba pri revalide...