Ženatý muž. Ako sa odlubit ??

Príspevok v téme: Ženatý muž. Ako sa odlubit ??
sandra2020

Zacalo to nevinne... Stretavali sme sa v praci, vykali si. Potom sme sa nahodou stretli na jednej akcii z prace,zacali sa bavit, potykali si. Vedela som ze je zenaty a ma 2 male deti. Toto bola situacia cez ktoru moje moralne zasady nesli. Hold clovek mieni...niekto mení. Pracuje ako lekar u nas v nemocnici a casto sa sttetavame v praci. Boli sme nonstop 3 mesiace v kontakte a spavali spolu. Samozrejme sa stazoval ake to ma doma tazke...A ja som sa zalubila. Kym nenastal bod zlomu..... Praskla nam ochrana a uzila som tabletku PO. Nastastie zabrala ale tuto aferu som ukoncila. Od vtedy myslim na neho nonstop,chyba mi ze si nepiseme, ze sa s nim nesttetavam aj inal ako pracovne .... Rozumeli sme si hrozne aj ludsky a dokazali sa vela rozpravat. No sam mi povedal po tej NEHODE ze rodinu by nikdy neopustil a ak by som zostala tehotna znicila by som zivot jeho detom a to moje by slo na potrat Ma 34 rokov,ja 26 .... Od vtedy mi kazdy chlap pripada nezaujimavy, fascinovala ma jeho mudrost... A citim sa hrozne ;-(

Poradte ako mam toto vsetko vytlct z hlavy.. ako sa odlubit ... od zenateho ...

LAXMI

Ano, klasika zenatych hrat na city sprostych zien, prepac, ale ano, sprostych.
Tak najprv ti rozprava ake to ma doma tazke, ale napriek tomu, ake to ma tazke, by rodinu neopustil. Tvoje deta by bez vahania zabil, lebo pre neho nic neznamenalo, tak ako aj ty.
Musis byt masochista, naivna a hlupa, ked napriek tomu, ze miluje inu zenu, ktoru nikdy neopusti, ho ty milujes. Pochop, ze teba pouzil a nebola si ani prva a ani posledna. Kludne strat roky milovanim niekoho, kto si to nezasluzi a nestoji o to.