Zacalo to nevinne... Stretavali sme sa v praci, vykali si. Potom sme sa nahodou stretli na jednej akcii z prace,zacali sa bavit, potykali si. Vedela som ze je zenaty a ma 2 male deti. Toto bola situacia cez ktoru moje moralne zasady nesli. Hold clovek mieni...niekto mení. Pracuje ako lekar u nas v nemocnici a casto sa sttetavame v praci. Boli sme nonstop 3 mesiace v kontakte a spavali spolu. Samozrejme sa stazoval ake to ma doma tazke...A ja som sa zalubila. Kym nenastal bod zlomu..... Praskla nam ochrana a uzila som tabletku PO. Nastastie zabrala ale tuto aferu som ukoncila. Od vtedy myslim na neho nonstop,chyba mi ze si nepiseme, ze sa s nim nesttetavam aj inal ako pracovne .... Rozumeli sme si hrozne aj ludsky a dokazali sa vela rozpravat. No sam mi povedal po tej NEHODE ze rodinu by nikdy neopustil a ak by som zostala tehotna znicila by som zivot jeho detom a to moje by slo na potrat Ma 34 rokov,ja 26 .... Od vtedy mi kazdy chlap pripada nezaujimavy, fascinovala ma jeho mudrost... A citim sa hrozne ;-(
Poradte ako mam toto vsetko vytlct z hlavy.. ako sa odlubit ... od zenateho ...