Otec pri predcasnom porode?

Bubliii

Jana je to tvoj názor a ja ti ho neberiem, ale myslím, že mnohé ženy berú manželov a oteckov hlavne ako podporu.. ja napr žiadnu podporu od sestričiek a lekára nečakám :( možno lekársku pomoc áno, ale podporu nie..
máš však pravdu v tom, že dnes máme prebytok informácii, pred 20 rokmi neexistovalo muž pri pôrode, neexistovali laktačné poradkyne, za psychózy, depresie a pod. vždy mohla žena a iné bludy.. bola jedna veľká kniha o Matke a dieťati a podľa toho sa žilo :D Dnes je naopak informácii prebytok, každá druhá mamička určuje diagnózu podľa google, objavili sa biomatky, matky antivaxerky.. a pod.. to zase vadí mne..
ale to som mimo témy

jana6

ja som zena ale v zivote by som nechcela mat muza pri porode ani nikoho ... uplne hrozne ako sa dneska o vsetkom verejne rozprava stale dookola o kojeni o rodeni a podobne... mne aj ako babe to uz ide nanervy... niektory muzi maju z toho ze boli pri porode traumu ani sa im necudujem...dost ze to musime zvladnut my zeny....

Bubliii

Ja si myslím, že áno.. len tým, že presne nevieš, kedy porodíš, by som si našla okrem otecka dieťaťa aj niekoho do zásoby, keby bol mimo.. mamu alebo neviem koho by si tam chcela