Ahojte, mám 18 rokov som dievča a moje zdravie nebolo nikdy najlepšie prekonala som boleriozu toxoplazmózu a všeličo iné mám tetaniu a zákal v očiach. Užívam ocuvite a vitamíny D a B12. Zhruba mesiac a pol mam pocit teplého čela ktorý je sprevádzaný unavenymi očami, suchými perami a zlou pamäťou. Mám pocit akoby som mala byť zajtra chorá určite poznáte taký pocit. No ten počuť trva uz vyše mesiaca ...Pred mesiacom som mala angínu no tento pocit som mala uz aj pred ňou. Mala som aj zapálene hrdlo vyše pol roka no ster nic neukázal takze sa so mnou nic nedialo a mam aj problem s refluxom ktorý však nemam nijak lekársky potvrdený. Čo mi je ? Prečo ten "predchorobný" pocit ? Mala som asi 2 mesiace do zadu strašne našpanovanú šiju to však ustalo prikladala som to zlému spánku no možno to súvisí. (Mala som chronicky zapálený vaječník a achylovku pred menej nez 10mes. )
Teplé čelo
Ahoj, borelu si neprekonala, jej sa tak lahko nezbavis. Potrebujes bud podporovat imunitu aby borelu zvladla - imunor alebo injekcie polyox a nie tie picoviny z lekarne volnopredajne to stoji zahovno. Alebo nasadit liecbu na borelu a tu toxoplazmu - tu mam v ociach aj ja a ked sa jej nezbavis tak zdevastuje oci !!! Na vyber mat ATB liecbu tzv. protokol, roky brania komb. ATB alebo tzv. Buhner protokol bylinky. Idealne toto vsetko spojit dokopy, vtedy borela dostane pekne na prdel ale niekedy ani to nestaci. Statni lekari ti ale v tomto nepomozu !!! Musis to riesit sama, od statnych dr. cakaj len papier na psych :D a podobne picoviny a kokotiny.
teda od čela cez vaječnik až po pätu.... nesleduj sa tolko...!
nos na krku šatku, ja mam citlive hrdlo, ma bolieva ked len vanok prefukne aj uzliny ma zacnu bolieť... a tu som..
takze hrdlo maj v teple.. a nepozoruj sa tolko, nájdi si nejaku činnosť...
lebo keby ste ti tu mali písať mi ostatní čo všetko sme prekonali od narodenia až do teraz tak sa z toho nespamätáš...