Škola a stres

Príspevok v téme: Škola a stres
FearFear

Dobré ránko.
Chodím na strednú a mám problém z úzkosťou. Je veľmi silná. Až sa dusím. Mám ju každé ráno pred školou, a najhoršie je to pred praxou. Na praxi nie som veľmi zbehlá, hoci som už v 3. ročníku. Som pomalá a na majsterkách vidím, že tým nie su nadšení.
Ďalšia vec je, že som tam sama. Nerozprávam sa takmer s nikým z triedy. S tými, s ktorými sa rozprávam, sa rozprávam len zriedka. Som hanblivá a nespoločenská. V skupine sa necítim dobre. Už neviem, čo mám robiť. Tento rok už končím, ale ako naschvál bude ten rok najdlhší.

WHISPER

... ty musíš na sebe pracovať... prečo si pomalá? tak sa uvedom, nespi, rob niečo so sebou, zmen zivotný štýl, športuj, chodievaj behať- okysličí ti to mozog a vobec celkovo ti to prospeje..

ked budes chodiť do práce tam zvlášť sa bude od teba požadovať nejaky výkon, nikto nebude tolerovat tvoju pomalost, neprisposobivosť..

máš dosť rokov, môžeš piť kávu, zelený čaj,.. - na prebratie
a ak nemás dostatocny pitny rezim aspon 2litre denne tak sa necudujeme ze si mimo, prispatá.. to je reakcia organizmu ze nieco nie je OK.. rob so sebou niečo...

Buki

Jo, ja spolocnost tiez velmi nemusim. Nie ze by som nemal rad ludi, len nemam rad ked su na blizku XD Radsej premyslaj co po skole lebo v praci to moze byt mnoho krat horsie. To si este zazies ake spiny su ludia ked nesadnes do partie.

anonymousss

pavel y - výhovorka? Niekto môže mať vážnu psychickú poruchu, úzkosti, ale hneď je to výhovorka? Veď nikde nepíše že má problém s učením, ale že má úzkosti.

pavel y

Stres, stres, stres...Samé výhovorky dnešných mladých čupiek...Nechce sa im učiť, tak to uhrajú na rôzné ochorenia. Aj v mojej triede chýbajú tri žiačky, vraj sú choré. Ale piču, len si chcú predlžiť prazdniny a chodiť sa ožierať a rozkročovať nohy.

WHISPER

tak zajdi za psychologičkou treba to riešiť čim skor, nech sa ti to nezhorší, ja som tiez introvert ale odkial pokial... zas posielať druhych ludi čo sa k tebe priblizia do čerta OK neni...
budes sa musieť prisposobiť, aj ked prides do práce, vsade su nejake pravidla a musis sa nimi riadiť...