Ahojte asi si poviete,že stres zo školy má asi každý.. Ja ho mám však taký že odkedy som na gymnáziu (2 roky teraz začínam tretí) si neviem užiť víkend bez myslenia na školu nedokážem rano ani privonat k jedlu bez toho aby mi prišlo na vracanie a tak ma boli brucho že si niekedy musím dať aj lieky. Stres je hlavne z matematiky pretože som z nej asi najhoršia z triedy a mame hnusnu učiteľku co si na mna zasadla a stale ma vyvolava a mam hnusnych spoluziakov co sa mi smeju a utahuju si zo mna aka som sprosta
..potom mam neuveritelny sres pred matikou fyzikou a chemiou... Je to hrozne neskutočne ma boli brucho vtedy.. Co by som mala spraviť aby som nemala tento druh stresu? Myslím ze ak to takto bude pokračovať, budem mať žalúdočné vredy. Možno uz aj mam
Stres zo školy
V prvom rade si uvedom, ze stredna skola je len ista etapa v tvojom zivote, nebude trvat vecne :) Su to len styri roky. A ty si uz v polke, tak hlavu hore ;) Ti, ktori sa ti smeju, su hlupaci a nestoja ti za to, aby si sa zbytocne trapila. Kazdemu z nas ide nieco ine, mozno dobre spievas, tancujes, kreslis, sportujes, cokolvek. No a co, ze ti nejde matika? Co sa tyka profesorky, tak to ber aspon ako skusenost do zivota - po skole natrafis este na plno debilov, co ti sa ti budu snazit zneprijemnit zivot a je len a len na tebe, ci im to dovolis. Profesorka je takisto len clovek, urcite sa najde nieco, co jej naozaj nejde. A je len polutovaniahodne, ze ta ako clovek, ktory by ti mal ist prikladom nepodrzi. Ale ako vravim, ludia su rozni a ublizia ti len tolko, kolko im dovolis. Viem, ze sa to lahko hovori ale tazsie aplikuje v praxi, ale ked clovek chce, ta sa to da. Tiez som spociatku mala problem ako ty, dokonca to zaslo az tak daleko, ze som naozaj mala problemy s tym zaludkom a skoncila som v nemocnici. Vtedy som si povedala - a dost, zdravie mam len jedno, toto mi za to nestoji. A si vezmi, ze na mna este aj rodicia tlacili, co sa skoly tyka, na intraku to nebolo ruzove... Akurat spoluziakov mam dobrych, ale aj u nas sa najdu vynimky, co si sem tam potrebuju rypnut. Teraz budem maturantka, mam predmety, ktore som si sama zvolila, cize ma aj bavia a na zivot sa pozeram uz trosku z nadhladom ;) Tak to skus aj ty, vela stastia.