Ahoj najde sa tu niejaky vestec cez email alebo cez skype ?
Najde sa tu vestec ?
Divocina, ale ja som tu muchu v pinzetke nezakilloval, prisahám. Ja som sa s ňou zabával, kým som ju nenapálil. Potom mi stále sadala na hlavu, ale čo tým mohla tá malá šibalka sledovať, tak to vôbec neviem:-) Asi dobre vie, že čo mám v hlave - ha, ha. Ale čo?:-D
a ja dakujem ten tvojej muche v pinzete ktora mi dovolila spoznat ta ( nech jej je zem lahka ) Amen
Ďakujem Divocina, nič si z tej obezity nerob, má to aj svoje výhody, nielen nevýhody. Napr. si pustíš liter vody do vane, sadneš a máš vodu až po krk. Ale inak ďakujem, že mi takto fandíš. Tiež by som sa chcel poďakovať svojej mame, otcovi, bratom, sestrám, babkám, dedkom, bratrancom, sesternicám, priateľom, známy, neznámym, osudu a svojmu psíkovi, ktorý mi skočil po krku, ale v poslednej chvíli si to rozmyslel a nezabil ma:-D Ďakujem Ronny, zachránil si mi v podstate život:-D
mesacny princ nic si z toho nerob ja budem rovnako obezna stale a sem tam budem mat peniaze tak vyzera zasa moja buducnost :) no pokial bude na tejto zemi Janko mozem aspon povedat ze tento svet sa netoci zbytocne :-) Janko je ako big foot ukaz ktory nema dvojicu uz vo svete :-)
Keď je niekto bohatý duchom, tak je aj reálne bohatý. Moja veštba je však platná a ani tvoje duševné bohatstvo ťa pred chudobou neochráni:-) Proste si vzdelaný, máš dve výšky, ale to ti nie je nič platné, ako väčšine:-D Ako hovorí klasik: treba si zvyknúť:-D
Na našu osobnú budúcnosť máme svojích rodičov, Tí vedia o nás všetko , vedia posúdiť aký sme, ako nás vychovali a tí nám vedia predpovedať ako to v budúcnosti bude.
Vy môžte vo svojom živote kadečo pomeniť , ale z vlastnej cesty ďaleko nezídete. Či budete tu alebo inde.
Mesačný princ, tebe vyveštím zdarma, lebo s tebou je aspoň nejaká sranda a nikdy nie si negatívny. Tak mám pre teba tieto správy: do päťdesiatky budeš chudobný a potom? Potom si na to zvykneš:-D