Ahojte. Chcem sa spytat, ci niekto podstupoval vysetrenie - Analyzu z vlasov. A ci mu tato analyza priniesla nejake vysledky, ktore su hmatatelne a dokazatelne. Ako ste dalej postupovali,prip. ci ste sa z ochoreni, ktore vam vysli, nejako dostali.
Ale hlavne...Ide o doveryhodnu analyzu??
Za odpovede dakujem.
Analýza z vlasov
ale hod si do google analyza z vlasov a najde ti mestá- ambulancie či kaderníctva kde to robia, no treba rátať že nejaka 100€ a možno viac tam ostane.. tam priamo z vlasu sa zisti ake mineraly, vitaminy im chybaju... ked budes ochotna za tym cestovat 100 či 200km tak vyskušaj,.. a daj nam tu potom vedieť..
jááj zabudla som dodať , že pochopitelne, že si to musíš zaplatiť sama , čo stojí asi 150€ už neviem presne, treba povedať Dr. že budeš samoplatca, že si vyšetrenie zaplatíš,..
ja som aj chcela, ešte som aj našla ze z nasej nemocnice sa vzorka krvi posiela do KE a že tam robia rozbor,.. a ked som povedala na endokrinologii tak Dr. a sestrička iba vypleštili oči na mna že čo to chcem... u nas su ešte za opicami... lebo že o ničom takom nevedia..
Je to špecialne vyšetrenie,..takže tak... a kedže moj obvodný je blbec ktorý nevie ani diagnozu stanoviť, ja za nim idem s tym že čo mi je a ja mu musím povedať ake vyšetrenia mi treba urobiť,.. tak s nim som toto absolutne neriešila...
som zdravotná sestra takže čo to k problematike viem....
A ty ale vies o com je tato analýza? Pretože mne vlasy nepadajú...
Je to rozbor minerálov, co doktori odmietajú robit z krvi, lebo ich nemajú (predpokladám) riadne preplacané...
A ked si to dam do Googlu, nájde teda dost stránok, kde sa to da “dnes” absolvovat.
No mozno, keby ludia podstúpili aj toto, vela zdravotných problemov by sa niekde aj pohlo...ale naco, ked budem radsej roky chodit od doktora k doktorovi a dopovat sa liekmi.
Preto sa pytam všeobecne. Lebo mna si doktori uz prehadzujú ako horúci zemiak, ale podobné testy z krvi ci mocu mi spravit odmietajú.
Ale co som aj cakala, aj tak sem chodia len same decká, a čudaci, takze ani sa nečudujem, ze tu k tomu nema kto dat žiadnu relevantnú recenziu/skúsenosť. A je jedno, ci to trva tyzden ci dva mesiace (nie tri...)
nuž moja, ked ti neodpoveda nikto 3 mesiace tak asi to nepodstupil nikto,..
ja som chcela ísť na to ked mi padali vlasy, no v našom meste ani okolí nič také nerobia...
v tom čase som vela googlila a dostala som sa na nejaku stránku lekárov, kde o tom písali a že rovnakým sposobom sa dá zistiť aj z krvi - hladina vitamínov v krvi, -či nejaky nechýba..
ak nemáš problemy je to zbytočne riešiť...
ak máš problemy treba ísť na:
- gyndu - vyšetrenie hladiny hormonov
- endokrinologiu - hormony stitnej zlazy - či ona nerobi problemy
- kožné - či nemaš kožne ochorenie...
ak je všetko vylúčené a máš všetko OK, tak si kup Revalid a treba brať dlhodobo a zamyslieť sa celkovo nad životosprávou a jesť potraviny ktore podporuju zdravie vlasov...
ja som vysledky videla u revalidu, teraz tstujem na sebe Forcapil, kedze bol v akcii na pilulke na 23€ (z 36€) som zvedavá...
mala som do polchrbta vlasy , vypadali mi, musela ma kadernička po plecia ostrihať... pestujem si ich chem mať po zadok, 3 roky si ich dávam do kopy, už ich mám takmer po zadok...
Nikto....?????