Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Migréna s aurou a iné problémy

Príspevok v téme: Migréna s aurou a iné problémy
Alisha_15

Ahojte. Tento problém sa netýka mňa ale mojej mamy, ktoré má 37 rokov.
Ja mám 16 rokov, dvoch bratov (jedného staršieho druhého mladšieho) a 8- ročnú sestru.
Vychováva nás všetkých sama a väčšinou sme bez peňazí, čo je o ak hrozne.
A myslím si z možno aj to všetky je príčinou jej.,, choroby ''.
Ale poďme k veci.
Moja mama má nejaké problémy s pečeňou a to ani nepije alkohol. Kiežby to ale bolo len to.
Má aj problémy s hlavou. Aspoň každé 2-3 mesiace ma taky záchvat migrény, ktorá sa nazýva migréna s aurou a pri tom ju strašne bolo hlava, je jej zle, a necíti si jazyk ani prsty. Potom ju 2 dní boli hlava.
Na pečeň brala nejaké tabletky a keď ma ten záchvat tak tiež nejaké berie. Ale v poslednej dobe je to čoraz častejšie.
Prvý krát mala tú migrénu keď mala asi 22 rokov, potom to prišli keď mala 29, potom 33, 36 a odvtedy je to stále častejšie.
K tomu je jej celé dni zle. Niekedy nemôže ísť ani vyjsť vonku. Nevládze chodiť
Place... Má depresie... Hovorí že zomrie. Naozaj neviem ako jej mam pomôcť. Vravím jej ze pôjdeme za lekárom ale oni o ňom nechce ani počuť. Niekdy sa v noci zobudím ako plače. Veľmi ma to trápi. Nechcem aby som stratila aj mamu. Môj otec nás opustil a nevidela som hovoril už aspon 6 rokov. A k tomu na nás neplatí takze peniaze jedine od štátu. Prosím váš čo mám robiť? Veľmi veľmi ma to trápi a chcem jej pomôcť. Ani si neviete predstaviť ako je ti hrozne
Najhoršie je to keď ma svoje dni. Vtedy len sedím pri nej, pretože ja ta fakt bolí a je jej naozaj zle. Najradšej by som to všetko prevzala za ňu. Úsmev na jej tvári vidím len málokedy. Prosím vás. Poraďte mi. Ďakujem