Menštruácia na telesnej

Príspevok v téme: Menštruácia na telesnej
Bam_bi

Ahojte mavam veľmi silne menštruácie.. Povedala by som že až príliš. Mam to osem dni a raz sa mi stalo že som mala dokonca dve vložky a pretiekla som natoľko, že som mala mokré cele rifle až po kolená. Netuším, ako mám z týmto problémom cvičiť na telesnej. Mame hnusnu učiteľku ktorá nás nuti cvičiť uplne vždy a nedokážem jej vysvetliť ze mam kramy. Sme často spojení s chlapcami ktorí su pubertalni idioti a a ja sa bojim že preteciem pred celou triedou. Mate nejaké rady co by som mohla spraviť? Ďakujem

WHISPER

fake tema... keby "pretiekla" po kolená tak vykrvaca a odpadava uz z anemie...

pokial to neni fake, tak zajdi za gynekologom, ci je to OK...? radsej..

Bubliii

Noelinka, nie je kalíšok už pre dospelé ženy? Neviem si celkom predstaviť, zavádzať ho a vyberať cez blanu..

zuzi74

Bam_bi, ak mavas velmi silnu menstruaciu, pi caj z rebricka (mysi chvost). Je to zensky caj, upravuje menstruaciu a zmiernuje silne krvacanie, pripadne krce. Pozor nepit dlhodobo. Na nete zozenies dost informacii. Sypany caj dostanes kupit aj v lekarni.
Toto by ti mala mama poradit, aby si sa citila komfortnejsie kedykolvek pocas menstruacie, nielen na telesnych vychovach. Mat silnu a dlhu menstruaciu nie je normalne.

RomcaPomocnica

Kludne ak máš hociaké otázky o menštruácii alebo o menštruácii v škole alebo tamponoch kludne sa pýtaj

RomcaPomocnica

No keby som sa stretla s tvojom mamou tak by som jej povedal ved si dievča a ked tečieš tak nebudeš cvičiť
Kolko máš rokov?
Tak ešte tu je možnosť tampony
Kludne ka chceš rada si s tebou popíšem o tomto

Bam_bi

RomcaPomocnica mama je v tomto neustupna a stale opakuje ze ona mala rovnaký problém a za jej cias este neboli poriadne vložky a zvladla to ze nemam vymýšľať :(

RomcaPomocnica

Bambi skús sa s maminou porozprávať či by si aspoň vtedy ked máte telesnú nemohla zostať doma
Alebo s vašou pani učitelkou