Zdravím, v poslednom čase (1-2 mesiace) mám na ľavej strane tváre resp. líca takéto hrozne vyzerajúce akoby zapálené vyrážky, ktoré na dotyk dosť bolia.. Som už zúfalá :( Používam drahšiu kozmetiku, pleťové vody, krémy (Bioderma, A-derma) a stále to mám rovnaké. Bola som už 4x na drahé čistenie pleti laserom aj ultrazvukom no nič sa nezlepšilo. Mám intoleranciu na laktozu, takže mliečne výrobky nejem max. delaktozované mlieko.. stravujem sa zdravo, občas si samozrejme dám niečo nezdravé.. Vie mi niekto poradiť čo s tým? Alebo aspoň čo tie vyrážky môže spôsobovať? Veľmi by mi to pomohlo
Vyrážky, neviem čo s nimi :(
mne na plet pomohol ZeoForce, je to il, brala som ho vnutorne a aj ako masku, pekne sa mi precistila plet , tiez sa mi robili zapalene vyrazky na brade
-odkaz odstránený-
A to sa jej čistí z ničoho nič? však nepísala, že by podstúpila nejakú kúru, alebo pila detox čaje alebo hocičo. proste sa jej z ničoho nič vyhodili vyrážky.
osobne som za teóriu hormóny, keďže aj krámy môžu byť raz silnejšie raz slabšie a teda aj vyrážky môžu byť viac či menej početné. Aspoň ja to tak mám.
lacné krémy mi na kožu robili ešte horšie ako drahé.. šťastný ten, komu stačí kozmetika za pár korún a nerieši
moja, vyrazky su znakom ze sa telo cisti, ja ked mam problematickub plet, tak sa nebudem capat s tymi drahymi kremami, treba krem detsky so zinkom
Ajja, nie každý z nás má takú pleť, že na ňu nemusí vôbec nič používať.. problematická pleť sa to volá
ani sa necudujem ze si sa vyhadzala ked pouzivas tu chemiu, tie drahe umele kremy, ja som ziadne vyrazky nikdy nemala pretoze nepouzivam tie hovadiny
neuzivala si nejake tabletky, ktore by ti take zapaly mohli sposobit?..
Jednoznačne hormony..u mna to je rovnake..mozes pouzivat co chces, ale ak je chyba vo vnutri..kozmetika velmi nepomoze.. skus pit medovku, pomaha udrziavat hormony v rovnovahe, navyse skvele ukludnuje, len pozor niekomu znizuje tlak..potom alchemilku a rebriček ( treba si najst sposob uzivania) a pupalka.
Skús si nasadiť antiparazitárnu kúru, napr. Colo vada plus- tým nerobím reklamu, len odporúčam. Trvá dva týždne.
Ja to mám podobné a myslím, že ide o hormóny.. aspoň u mňa teda asi.. niektoré mesiace sa mi to vyhodí a inokedy zase nie.. je to hrozne nepríjemné, ale snažím sa do toho nerýpať, aj ja mám drahšiu kozmetiku, na upokojenie pleti mám takú špeciálnu masku, tak tá mi to trošku stiahne..
hovorí sa, že kde na tvári sa vyrážka vyhodí, tá časť tela je chorá a treba preliečiť, ale líca konkrétne neviem s čím súvisia a neviem, či má cenu tomu veriť vôbec.. inak ja jem aj to mlieko takže tým to asi nebude