Po rozchode sme sa niekolkokrat kontaktovali s tym ,ze mu to je vsetko luto a chcel by to spat. Ja som sa potom odstahovala do rodneho mesta kde studujem on skoncil vysku a pracuje. Dilema znie ci sa nu mam ozvať s tym ze nu chcem popriat k narodeninam. Keby som sa neodstahovala urcite sa aj nadalej kontaktujeme a hrozne by som ho brala spat. Kazdy mal svoje muchy no aj ked preslo kopec casu stale na nho spominam a aj kazdeho noveho muza s nim porovnavam. Presiel uz rok a pol.myslite ze to chce len cas?
Ozvať sa bývalému na narodeniny?
Tu vidieť akí ľudia naozaj sú. Partnera ,,aj keď bývalého,, ste museli niekedy milovať a nepochopím ľudí, ktorí to všetko vidia takto.
Asi som naozaj divný, ale to robí ten môj pôvod :)
Napísať mu môžeš. Ak to nie je bezcitný človek, tak ti odpíše, poprípade sa poďakuje, ale viac nečakaj. Nie sme rovnakí a preto nemôžeš čakať, že aj on ti napíše. pre neho možno dátumy nie sú dôležité.
Ja napríklad neoslavujem nič. Maximálne tak odchod z práce :D
Nie nepis mu, nakolko sa cez ten rozchod stale nevies dostat nemali by ste sa kontaktovat aby si zabudla a bola schopna sa konecne pohnut dalej
A preco by si sa mu nemala ozvat, ved ste spolu chodili tak sa patri, ved o nic nejde
Whisper :) aj ja to tvrdim!!! Ziadne vypisovacky, to je uplne ponizujuce! Ubohost riadna. Nie! Normalne sa tam naspat nastahovat, milovat ho a zit spolu stastne na veky, co naveky...az za hrob :D :D :D
a on sa ti ozval na narodininy alebo meniny...? ak nie, ma ta u riti, tak sa neponizuj.. ja by som teda nic nepisala
za skusenie nic nedas..uvidis aka bude jeho reakcia..
Presne tak! Nic mu nepis, zbal si vsetky veci a prestahuj sa k nemu spat. Nestracaj uz ani minutu!
Mala by si urobit vsetko preto,aby si ho ziskala spat. On ked robi, tak nema az tolko casu.
Však píšeš, ze od rozchodu je uz rok a pol. Takze jedny narodky uz mal, to co riešis za debiliny, ked uz si sa mu na tie predtym neozvala???
Nic mu nepis.
Dokedy chces zit v minulosti a v nejakych falosnych nadejach ? AK by mal o teba skutocny zaujem, urobil by vsetko preto aby ste boli spolu. Zjavne nema.