Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ozvať sa bývalému na narodeniny?

Príspevok v téme: Ozvať sa bývalému na narodeniny?
Danielis

Po rozchode sme sa niekolkokrat kontaktovali s tym ,ze mu to je vsetko luto a chcel by to spat. Ja som sa potom odstahovala do rodneho mesta kde studujem on skoncil vysku a pracuje. Dilema znie ci sa nu mam ozvať s tym ze nu chcem popriat k narodeninam. Keby som sa neodstahovala urcite sa aj nadalej kontaktujeme a hrozne by som ho brala spat. Kazdy mal svoje muchy no aj ked preslo kopec casu stale na nho spominam a aj kazdeho noveho muza s nim porovnavam. Presiel uz rok a pol.myslite ze to chce len cas?

Mesačný princ

Tu vidieť akí ľudia naozaj sú. Partnera ,,aj keď bývalého,, ste museli niekedy milovať a nepochopím ľudí, ktorí to všetko vidia takto.
Asi som naozaj divný, ale to robí ten môj pôvod :)

Napísať mu môžeš. Ak to nie je bezcitný človek, tak ti odpíše, poprípade sa poďakuje, ale viac nečakaj. Nie sme rovnakí a preto nemôžeš čakať, že aj on ti napíše. pre neho možno dátumy nie sú dôležité.

Ja napríklad neoslavujem nič. Maximálne tak odchod z práce :D

Lollka

Nie nepis mu, nakolko sa cez ten rozchod stale nevies dostat nemali by ste sa kontaktovat aby si zabudla a bola schopna sa konecne pohnut dalej

njbvmtrsk

Whisper :) aj ja to tvrdim!!! Ziadne vypisovacky, to je uplne ponizujuce! Ubohost riadna. Nie! Normalne sa tam naspat nastahovat, milovat ho a zit spolu stastne na veky, co naveky...az za hrob :D :D :D

WHISPER

a on sa ti ozval na narodininy alebo meniny...? ak nie, ma ta u riti, tak sa neponizuj.. ja by som teda nic nepisala

Jurofik

Však píšeš, ze od rozchodu je uz rok a pol. Takze jedny narodky uz mal, to co riešis za debiliny, ked uz si sa mu na tie predtym neozvala???

Alessandra99

Nic mu nepis.

Dokedy chces zit v minulosti a v nejakych falosnych nadejach ? AK by mal o teba skutocny zaujem, urobil by vsetko preto aby ste boli spolu. Zjavne nema.