Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe zdravotne problemy, co to moze byt?

Príspevok v téme: Dlhodobe zdravotne problemy, co to moze byt?
Boy55

Neda sa mi nic poriadne robit ani fungovat. Stale ma tlaci na spodnej casti hrdla, zaludku a obi dvoch rebrach, trva to uz rok, na zaciatku mi cvikli pomohli uvolnit tlaky vzdy na par tyzdnov no vracalo sa to znovu a znovu, mam tiez zltsie gnacky 5 rokov. Vsetky vysledky boli zatial negativne, mri hrudnej chrbtice, ct brucha, sono brucha, hadica v zaludku, jedine mi zistili zvyseny hormon stitnej zlazy, moze to byt to? V poslednych mesiacoch mi zacalo trhat so svalmi hlavne ked zaspavam, neviem ci to nejak suvisi. Najzaujimavejsie na tom vsetkom je ze v noci a ked spim tie tlaky necitim, vsetko zacne az par minut po prebudeni, ked som plne pri vedomi. Otazka je ci toto vsetkp moze robit stitna zlaza pretoze ak nie tak vazne neviem uz co robit.

mascha

kým budeš chodiť po doktoroch aby ti nič nenašli, využi sezonu ovocia zeleniny, rob si napr.šťavy, mrkvovú, uhorkovú, dalšie zelené..aj pri alergiách, treba detoxikovať telo od patogénov

hehe1

nase zdravotnictvo vratane znalosti nasich doktorov je sto rokov za opicami, ja mam tiez problemy a musis sa liecit sam, co si nastudujem, pretoze inak by som zle dopadol pri tej "urovni" na slovensku, priprav sa, ze nebudu mat ani sajnu, nikto, vsetko zlahcuju a posielaju na psychiatriu
to je vsetko, co vedia, treba studovat po internete, je mnozstvo clankov, knih, vedeckych prac, takych ludi, co sa liecia sami su tisice,

to sklbanie svalov mozes mat zo zleho travenia, vola sa to syndrom deraveho creva, to znamena, ze cez stenu creva sa do organizmu dostavaju toxiny z nestraveneho jedla, ktore sposobuju rozne neurologicke, psychicke, kozne a ine priznaky, daj si urobit aj ten test sibo a dopln probiotika, ale nekupuj na slovensku, ale cez iherb trebars, aby mali aspon 30 miliard zivych bakterii, drzim palce

Boy55

Dam si ju teda spravit, zaujimave, ze ziadny doktor mi to este neodporucil, co je toto za zdravotnictvo, ze mi musi nejaky random typek poradit na nete. Inak dakujem za radu, k alergologovi sa bude dat objednat asi az v novembri tak potom napisem.

hehe1

daj si urobit testy na histaminovu intoleranciu u alergologa, sposobuje aj sklbanie svalov, traviace tazkosti a milion dalsich, test SIBO u gastroenterologa(pozor robia to len niektori), to je dychovy test na prerastanie bakterii v creve, najdi na nete, urobili sa nejake vysetrenia, ale nase zdravotnictvo je za opicami, takze si daj urobit, co som napisal, potom sa ozvi