Stratil som sa v živote

Príspevok v téme: Stratil som sa v živote
Chcipak4000

Zdravim Vás. Môj problém je trochu špecifický a neviem či ste sa niekto a niečím podobným stretli. Vec sa má tak že som sa nejako stratil v živote. Neviem kade ďalej, nemám žiadne ciele, túžby, sny. Po strednej som šiel na výšku ale neoslovil má odbor preto som šiel do práce. Dnes len prežívam vôbec nežijem. Je mi z môjho života zle. Bezcieľne blúdim. Mám sny ako osamostatniť sa a dačo málo precestovať a možno skúsiť aj školu to by som určite najradšej. Ale mám 22 a každý komu to poviem tak ma presviedča že je to blbosť.

Kloe

a druhá vec... to čo je blbosť pre nich nemusí byť blbosť pre teba a naopak...každý má iné predstavy o živote...

Kloe

Akoby som čítala o sebe :O rozdiel je len v tom, že ja som na výšku hneď nešla, nevedela som kam a tak som šla rovno pracovať... Aj ja som chcela skúsiť vysokú, mám 22 a teraz sa chystám do prvého ročníka... Podľa mňa treba v živote skúsiť všetko čo človek túži vyskúšať... A ďalej sa uvidí, ak to pôjde budem pokračovať, ak nie tak práca... Niekedy človek musí zabojovať a niekedy len proste plávať s prúdom a uvidí kam ho zanesie...

Barborai

Ak túžiš chodiť do školy, tak tam asi máš chodiť. Prečo by si žil tak ako nechceš, keď ty vlastne vieš, čo chceš. Mal si viac veriť svojim pocitom, a nevypytovať sa druhých, čo je správne a čo nie. Oni sa ťa tiež nepýtajú na tvoj názor a žijú si svoj život podľa seba. Držím ti palce, aby sa ti podarilo riadiť sa vnútorným hlasom a nie názormi okolia.

julisa12

preco by to bola blbost?..ved si este mlady a jednoznacne byt tebou niekam idem..hoci aj do zahranicia..aj tam viacej zarobis a potom toho mozes viacej pocestovat..

SlepaUlicka

Ja idem do posledného ročníka na strednej a tiež nemám sny, ani ciele. Neviem, kde budem, čo budem robiť o 5 rokov. Som v slepej uličke.

nnnuuu

Ja viem, prečo si nešťastný. Je to preto, lebo si sa sám tak naprogramoval a ostatní ti k tomu dopomohli, že musíš žiť ako ostatní. Keď vidíš úspech u iných, tak ťa to dáva dole, že? Zvyknúť si žiť v chudobe a v neúspechu je niečo iné, ako len stále stúpať. Ale ver mi, že dopad z veľkej výšky viac bolí. Možno strieľam vedľa, ale najskôr nie. Keď si nevážiš to, čo máš, tak prídeš aj o to, čo máš.
Každý len točí o tom, že výška nevýška, ale však sa nauč niečo sám od seba a to rob. Potrebuješ na to špeciálneho vodilu, keď nemáš IQ hojdacieho koníka? Len sa trochu prekonať a nenariekať:-)