Existuje duch ?

Príspevok v téme: Existuje duch ?
Salfalr

Ahojte chcem sa spytat ci naozaj existuje duch v noci sa mi deje cudne veci stale nieco pocujem napriklad pocujem klopkanie na dverach samo sa mi pusta hudba v mobile. Samo sa pusta voda. A mam pocit ze ma niekto sleduje vcera vecer som si spravil caj okolo 11h caj bol na stole ked som si isiel zafajcit a ked som prosiel po caj uz tam nebolo ale bolo nad stolom to ja nechapem co sa deje. Kazdy vecer som sam doma

nnnuuu

+bzu, to mi musela byť iná kvalita, aby kvôli ním videl duchov:-D Ale treba skúšať, testovať, robiť pokusy, skúšky, tešiť sa tak z malých, ako aj z väčších úspechov ako malé deti a raz sa to podarí!
Dáš si, jeb.e ti a dovi.
Inde si povedia, máš To, stlačíš To, jeb.e To a tiež dovi:-D

jamirko

co com pocul co sstrasili duchovia tak pomohlo ked sa ludia odstahovali z takych domov kde to strasilo a prestalo to potom lebo vraj sa to viaze na urcite miesto napriklad jeden konkretny dom a tam to furt strasi a niekto kupi ten dom a strasi tak sa odstahuje ale sa tam nastahuje novy majitel aj toho strasi a tak dalej aj mozu chodit knazi a vestice a vselitko tam dom vysvätit vyvestit vyhnat duchov doporiadku dat aj tak strasi a kazdy z uteka ztakeho domu ale to iba na velmi malo miestach vraj to je take. osobne by som sa nebal kupit byt ktori sa mi lubi a aj cena ze je ok by som sa nebal ze bude strasit duch. skor by som sa toho bal ze nebude mmat dost penazi kupit byt a nie ze bude sttrasit duch :)

duchovec

nepochopím jedno, prečo keď vás niečo straší tak stále sa to deje v večer alebo v noci
veď tu už toľko tém o tom bolo a stále v noci vás čosi straší
proč... proč .... ja se pýtam proč?

nnnuuu

Možné to je. Ja som už tiež zopár duchov videl a teraz si nevymýšľam. Teba terorizuje najskôr Poltergeist, keď ho budeš ignorovať, tak odíde, keď nie, tak ťa bude terorizovať ďalej, lebo upútal tvoju pozornosť.