Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde robím chybu?

Príspevok v téme: Kde robím chybu?
Sarah_connor

V mojom živote sa ocitol chalan, ktorý je neuveriteľný a rada by som ho spoznala bližšie. Stretli sme sa na zoznamke a od začiatku si intenzívne písali. Sedeli sme si skoro vo všetkom. On navrhol stretnutie, po stretnutí mi odpísal že mal krasny čas a tesi sa na ďalšie stretnutie. Chvilu ešte comm pokracovala, po týždni však začala mrznut. Moc nepísal, tak som netlačila ani ja a skončilo to pri tom, že si občas vymeníme nejakú novú hudbu či obrázok (vtipný). Každý môj príspevok do pár sekúnd lajkne, avšak odvtedy sme sa nestretli.
Tento vývoj situácie sa mi stalo asi z už tretím, a ja vôbec nerozumiem, čo robím zle. Predtým mi to bolo jedno, ale o tohto nechcem prísť. Človeka potrebujem spoznať a neskocim hneď na nôžky či nebodaj sex...
Mala som už nejaké vzťahy a viem, čo chcem. Snáď nie som ani hlúpa, vela pocuvam a pýtam sa, nie som zrovna miss , ale som normálna , pre niektorých pekna.
Netuším, čo mám robiť a mrzí ma to. Mám pocit, že chalani vážne chcú dievčatá, čo sú fiflenky a starajú sa len o seba, také ako ja, ktorým záleží, ako sa človek citi, si mimo hru...
Aspoň takéto pocity mám posledný mesiac...Chalani, čím to je? Ma cenu sa vôbec snažiť?

Angelika3

Ja si myslím, že ťa berie ako v pohode a sympaticku, kamarátsku babu, čo zrejme si, ale to nestačí na to, aby ťa mal chuť pokefovať, tak načo by sa stretával ďalej, aj keď po prvej schôdzke to zrejme zvažoval. Proste chlap.

tweetie

Sarah, tiez som sa zasmiala, ze jednak v teme pises, ze nechces o dotycneho prist a v jednej odpovedi pises, ze si sa tam prisla len zoznamovat. Cize co vlastne chces :)? Len sa zoznamovat, ci si tam najst priatela?
Ak si tam chces najst priatela a teda ten dotycny ta zaujal, tak skus ho tentokrat ty vytiahnut von (na bike, na prechadzku, do kina, do divadla, resp. podla vasich zaujmov...). Bud sa potesi, alebo maximalne budes za vtierku. Hoci je to smutne, ale dnes su slovenski chlapi uz tak pohodlni. neschopni a lenivi, ze mnohi len cakaju, kedy ich nejaka zbali. Tak ak to bude i pripad tohto (a teda ty ho fakt nechces stratit), tak mozno aktivnym pristupom "zlomis" tu tvoju opakujucu sa situaciu. A teda ak to nebude jeho pripad a je pravda, co tu uz niekto iny pisal, ze zrejme uz ina roztiahla nozky, cize chlapec tam nasiel, co hladal, tak aspon budes vediet, ze je cas zoznamit sa zasa s inym profilom :).
A inak len skusenost z mojich zazitkov, ked som bola este taka blba, ze som si na zoznamke chcela najst priatela: ti, co tam hlasaju, ze sa chcu len zoznamovat, tak zvycajne im islo len o sex, taki tam vztah nehladali. A plus daj si pozor na zenacov, kt. sa tam vyhlasuju za slobodnych. Minule som videla jedneho takeho este z tych mojich stretnuti na kave s jeho manzelkou. Samozrejme na zoznamke tvrdil, ze je slobodny. Jasne, ze sa mohol odvtedy zoznamit s nejakou, len to dieta bolo trochu starsie, akoby to odvtedy stihol dat :) a teda pri tej dotycnej sa skor choval ako manzel uz po niekolkych rokoch a nie ako zamilovany chlap, tak skor mi to pasuje na manzela. Ale nakolko ten dotycny bol na zaklade tej kavy natolko mily, ze mi napisal, ze hlada nieco ine (cize aspon ma neoblboval a neublizil mi tym, ze ked zistil, ze som dobrak, tak nastastie ma aspon nechcel vyuzit), tak som presla okolo bez toho, aby som mu robila napriek, ze teda: "aaa, toto je manzelka a vie o tvojich aktivitach na zoznamke :)?". Radsej som sa tvarila, ze ho nevidim a teda verim, ze nasiel klud a mozno opat i lasku v jeho manzelstve.
A plus este k zoznamkam, ked som nechapala, preco chlapi, kt. chcu len sex (nejde im o vztah), chodia na normalne (platene) zoznamky, tak od jedneho znameho, kt. to tiez skusal i cez zoznamky, tak mi povedal, ze chyba je i na nasej strane, kedze on sa tam tolkokrat stretol so spolocnickami a prostitutkami, ze dokonca namiesto odpovede dostal hned cennik. Trochu nechapem, ako overuju tie profily, resp. ako je mozne, ze platene zoznamky umoznia i takito business na ich stranke, ale tak mozno maju s takymito clenmi/clenkami nejake bocne zmluvy :).
Sarah, vela stastia v zoznamovani sa :).

kafe

Sarah, čo tvoje sebavedomie? Dokážeš si o sebe mysleiť, že si nádherná? Máš sa rada? Si sama sebou?
Ako tráviš čas? Máš dostatok aktivít, alebo čakáš na "spoločnosť" kým podnikneš všetko čo máš rada. Si často smutná alebo si vychutnávaš svoj život?

Dôvodov prečo sa ti to deje môže byť viac. Jeden ti tu napísal Jano, proste očarenie nebolo obojstranné, ale nie preto že by si robila niečo zle. Či si TY sadla jemu, nevieš, rovnako ako nevieš čo on hľadá. Proste stáva sa, aj ked to vyzerá že ste si podobný, on hľadá asi niečo iné. Druhý dôvod, ktorý zaručene funguje ako odpudzujúci magnet je smútok, komplexi, podceňovanie seba samej, čakanie na spriaznenú dušu, aby si mohla žiť...

Pozri, na jednej strane píšeš, že si na zoznamku nešla s cieľom nájsť si priateľa (naozaj?:) a teraz hysačíš, že o tohto nechceš prísť. Chlap, naozaj hodnotný a zaujímavý chlap ti očividne chýba. LENŽE. Taký chce hodnotnú a zaujímavú ženu. Vyrovnanú, sebavedomú, s vlastnými plánmi/cieľmi v živote, schopnú existovať aj samostatne. Pestuješ niečo také v sebe? Myslíš si to o sebe? Cítiš sa byť nádherná? Ak nie, žiaľ, nepasujete k sebe a PRETO ON až tak očarený z teba neni. Nie ste na rovnakej vlne.
Uvoľni sa. Tento týpek neni jediný. Možno o neho prídeš a možno, ak sa dokážeš nejakým spôsobom nakopnúť, možno ho získaš (a rozídete sa až o nejakých 5 rokov :D nie hneď na začiatku). Len na to potrebuješ trochu šťavy, mať nejaký ten drajv, vychutnávať si život, baviť sa (sama, s kámoškami, s rodinou), naučiť sa byť silnou a samostatnou (aspoň čiastočne), svojskou (nie len slušnou) tak aby si vyjadrila svoje ja a cítila sa pritom dobre. Už si počula výraz, nudný človek? To neni o tom, že máš byť fiflena a rozťahovať nohy, ale BAVIŤ SA a byť uvoľnená. Vedieť si život vychutnať, smiať sa, dopriať AJ SEBE (nie len druhým) pozornosť, komplimenty, ocenenie... robiť veci spontánne, mať bláznivé nápady, zahlodiť niečo... rozumieš trochu čo chcem povedať?
Občas sa to stáva, že slušné a nudné dievčatá vyčítajú, že chalani chcú rozhodnôžky a prehliadajú ten drobný fakt, že sú proste nudné. Je to tvoj prípad? Neviem. Ty povedz.

Janno82

Sarah_connor, nemyslím si, že ,,robíš chybu", len sa ti z nejakého dôvodu nedarí stretnúť niekoho, s kým by to tak po všetkých stránkach zafungovalo a bolo to obojstranné. Myslím, že ani v tomto konkrétnom prípade si nerobila chybu, určite si sa snažila byť sama sebou a odprezentovať zo seba to najlepšie. Na tej druhej strane však možno nepreskočila tá pomyselné iskra na druhej strane, nezafungovala chémia, alebo nech si to každý nazve, ako chce a ten chalan ti to podal až príliš diplomaticky, namiesto toho, aby to vyjadril tak, ako to naozaj cíti. Aj preto zrazu ten útlm v komunikácií. Určite ste sa stretli aj z toho dôvodu, že ak by to zafungovalo, posunuli by ste to priateľstvo trošku ďalej. Určite sa takéto veci nehovoria ľahko, ale je seriózne sa úprimne vyjadriť k tomu, ako to človek cíti, aj keď to tú druhú stranu zabolí. Myslím, že na to si aj ty čakala, aby si vedela, či to ostane iba pri kamarátstve, alebo bude z toho niečo viac. Nemyslím si, že by sme všetci túžili iba po fiflenkách, čo sa starajú len o seba. Ak budem hovoriť za seba, je pre mňa určite dôležité aj to, aby ma tá daná žena priťahovala aj fyzicky, ale zaujíma ma aj to, čo je za tým obalom a je to pre mňa rovnako dôležité. A myslím si, že určité kritériá ma aj tá protistrana, ktoré by som mal, ako vhodný adept na vzťah, spĺňať. Ale je možné, že sme už v istom zmysle povrchnejší, ako generácie mužov pred nami, ťažko povedať.

Sarah_connoe

Mám skoro 30, na zoznamku som nešla s cieľom nájsť priateľa, ale spoznať nových ľudí - osobne mi to ide ťažko, na zoznamke má človek uvedených aspoň zopár veci, ktoré má rád a ľahšie sa nadväzuje.
Osobne sme sa stretli a celý večer mali o čom rozprávať. Preto som mala pocit, že by to mohlo ísť ďalej. Nehľadám sľuby ani záväzky, možno len otázku, prečo sa toto deje, prečo ľudia napíšu , ako im bolo krásne a že majú záujem o ďalšie stretnutie a potom nič. Ja by som to neurobila, ak to tak necítim.
Ak to bolo naozaj, iba kvôli sexu,...to je velmi...nie smutné...úbohé

WHISPER

zaujal ťa čím..? na socialnych sieťach sa človek lahko može hrať na niečo čo nie je, tiež to dosť skresluje... a ked sa s nim stetnes alebo ho spoznas viac a osobne zistis ze to nie je to čo to bolo na tom pokeci...
chlapec pravdepodobne uz nasiel to čo hladal, ina sa s nim už stretla a roztiahla mu nohy,.. zistil ze ty mu nohy neroztiahnes tak siel loviť inam...

Nevjeeem

Tipujem, že máš 18-25 rokov.
Nechápem, prečo tí mladí ľudia lezú na zoznamky (?). Zoznamka má byť ako posledná možnosť. Choď niekde von a hľadaj tam. Na zoznamke sú väčsinou ľudia, ktorí chcú len jedno. Domysli si.

Mesačný princ

Sarah_connor - niečo je potrebné zmeniť, aby to nekončilo rovnako.

Je to ako keď spriadaš ľan a ťaháš motúziky. Sú takmer rovnaké, je to monotónna práca, ktorej výsledok je takmer identický. Ale ak napríklad zafarbíš ľan inou farbou, tak je vo výsledku zmena.

Sarah_connor

Ahoj mesačný princ, ako inak?
Mám za sebou pár nepríjemných vzťahov a ťažko sa mi niečo hľadá. Úprimne už hľadať ani nechcem. On ma zaujal...a tam asi moja snaha o všetko končí. Nemam motiváciu, keď všetko končí rovnako.