je lepšie zhorie než vyhasnúť

Príspevok v téme: je lepšie zhorie než vyhasnúť
nikto1987

Nebaví ma žiť. Všetko mi príde nezmyselné a márne a neexistuje vôbec nič, čo by mi robilo radosť. Striedajú sa mi dni, keď necítim absolútne nič, som ako robot, bez emócií. A potom mám dni keď cítim hnev, alebo smútok, tlak na hrudi a som bez energie, bez života.
Ďalej už takto nevládzem. Poriešim si veci a idem prepiť na druhý svet.
Zbohom..

moj_pohlad

WHISPER (ANGEL DEMON)

"každý je strojcom svojho šťastia..."

Nie.

Zivot je strojcom kazdeho stastia. Tak isto ako aj zivot je strojcom kazdeho nestasia.

Ked sa nad tym zamyslis, clovek je len sucast ktora plni udalosti vychadzajuce zo zakonov zivota. Nedeje sa to, co tvoje iluzie v mozgu vytvoria ze chces/potrebujes. Deje sa to, co sa ma stat v suvislosti s celym zivotom naokolo cloveka tak, aby zivot fungoval tak ako funguje.

divocina1

no ja ti neviem...ked zhoríš je to lepšie pretože už máš pokoj :-) vyhasnúť alebo zahasiť sa je horšie :-( to este ostavas zit na zemi a neni to tu sranda to ti poviem :-)

nnnuuu

Marosko-N, nič nás nezasiahne a keby malo, tak sa spraví všetko preto, aby tomu tak nebolo. Až tak nepodceňuj ľudí okolo seba:-) To sa všetko utrasie a isto nevyhynieme ako dinosuari pred sto miliónmi rokov. People are the best predators:-) Niekedy je to aj výhodou, nielen nevýhodou. Minimálne prežijeme.

Marosko-n

Spoľahni sa katastrófa už začina a treba sa pripravovať, nás to zasiahne ešte niekoľkokrát väčšou chudobou. Už sa to chystá. Takže sa tešme.

nnnuuu

Marosko N, ja som sa uz dal liecit, ale ty mas pocit, ze liecbu nepotrebujes, ze? Beries nejake prasky? Mal by si. Pride katastrofa? A aka? Ci vari koniec sveta? Ha ha ha. Nepride nic. Marne sa nadiejas. P.S. To pustanie sarkanov toho kara zacina byt brutalne, nehovorim o tebe Marosko N.

Marosko-n

Počúvaj sraľo !
Kto ostane budovať lepší život na Slovensku ?
Ľahké je si povedať, že uťečieš zo Slovenskej krajiny a necháš tu všetko Eu zapredancom !!!!
Aspoň Ty čo si uvedomuješ krutú realitu ostaň aby si neskoršie uvedomelo, lepšie prispel k lepšiemu životu na Slovensku.
Situácia neni ružová a nasledujúca kríza bude katastrofálna !