Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem dieťa ale ......

Príspevok v téme: Chcem dieťa ale ......
Zoeyka

Neviem či už niektorá žena tu na fóre riešila niečo podobne ale zaujímalo by ma čo by ste robili byt na mojom mieste :
Máš 30 rokov v podstate zabezpečená miesto na bývanie tiež partnera a chceš dieťa no vieš že možno ani mat nebudeš lebo on už svoje má a kvôli zdravotným ťažkostiam a veku to ide veľmi ťažko až vôbec keď spolu nespite čo robiť ? Ako mám ho podviesť ? Alebo si nájsť iného fakt neviem už som premýšľala aj nad tým že mat dieťa s iným ... mna tento život ukracuje o deti a pekne chvíle , ľutujem to lebo ho mám rada ale načo mi je takýto vzťah

Lollka

Sa s nim o tom porozpravaj, povedz mu co citis ako to vidis a co chces. Z tvojho prispevku mi nie je jasne ci dieta mat nechce alebo nemoze ale je jasne, ze ak spolu ani nespavate tak ani ziadne nespolodite. Ak by chcel a ma problem s plodnostou moznostou je aj umele oplodnenie, ak by ani to neslo a on by s tym nemal problem mozes sa nechat oplodnit spermiami darcu. Ak by dieta vyslovene nechcel tak ti ine ako hladat noveho partnera nezostava. Ale hlavne o tom treba komunikovat.

WHISPER

píšeš že máš partnera, potom píšeš že spolu nespávate a chceš ho podviesť...? tebe nechyba decko ale rozum...!

najprv si naštuduj pokial to v 30 rokoch nevieš ako sa robia deti,..
aby si mohla mať decko musiš mať sex, detaily tu rozpisovať nejdem..
si vygoogli!

najprv sa zamysli nad svojim vztahom, ignoruješ prírodu! ako som tu uz jednej krave písala...

príroda vie prečo nemáš s tymto chlapom decko...mozno nie ste kompatibilni,...
rozíd sa s nim, najdi si druheho a s tym sa pokus o decko...

mojej známej muž tiez nevedel mať s byvalou ženou decko...
rozisli sa, obaja si nasli inych partnerov a dnes už obaja maju deti...

pavel y

Takú úbohé môžu byt len ženské. Ale keď je napr. žena neplodná a muž by sa s ňou preto rozišiel/rozviedol, bol by za toho najväčšieho hajzla pod slnkom, ženská však má to privilégium opustiť muža z akéhokoľvek dôvodu...

Lejla5

Ako to riesit? Si zena a je uplne normalne chciet dieta, preto iny partner, rodina a deti to je hodnota ktoru mas ty a ak sa taketo zakladne hodnoty nezlucuju nema to vyznam, lepsie zkratsej cesty

Mesačný princ

Zoeyka - toto je tvoja vina, prepáč ale chudák tvoj muž. Si ho pripravila o roky života úplne zbytočne. Ja sa ani nedivím, že s tebou to dieťa nechce. Z tvojho úvodného príspevku cítiť veľmi zlú energiu.

Zoeyka

No, ale ja som nepovedala, že by to nevedel a vlastne je to jedno, rozhodla som sa ze rezignujem vzdávam sa a kašlem na neho a budem si žiť ako chcem..... Keď sa rozhodnem pre iného jednoducho to ukončím.....nech si nájde vekovo podobne vyprahlu dušu...

Zoeyka

No, ale ja som nepovedala, že by to nevedel a vlastne je to jedno, rozhodla som sa ze rezignujem vzdávam sa a kašlem na neho a budem si žiť ako chcem..... Keď sa rozhodnem pre iného jednoducho to ukončím.....nech si nájde vekovo podobne v prahu dušu...

nnnuuu

Mesačný princ, nejakú strohú radu si dal tej pani, či? Keby si jej aspoň odporučil knihu s názvom: Happy hermaphrodite, tak by som to ešte ako tak chápal:-D

nnnuuu

V podstate máš svoju pravdu a máš aj právo na dieťa, ale má to jeden háčik, lož má krátke nohy, na to si trochu pozabudla. Však keď spolu nespíte a ty ho podvedieš, tak jemu nedôjde, že on nie je otcom, či ako??? Rozum s vekom prichádza, ale aj odchádza, čiže medzi tým to treba nejako stihnúť:-) Inak, také dieťa sa isto bude podobať na svojho biologického otca tak, že to bude kričať do nebies a potom budeš asi veľmi populárna vo svojom okolí:-D Ale nie pre svoju svätosť:-D
Možno by pomohlo, keby si svojmu manželovi po narodení dieťaťa častejšie podsúvala na stolík knihy s názvom napr. ako: Fearless jump from the bridge, Quick and painless, Drink and sleep a tak ďalej:-D