Skoncila som vysoku skolu a zacala hladat pracu.Skusala som Kosice, kde som studovala, ale nedarilo sa.Tak som si povedala, ze pojdem skusit Bratislavu.Mala som vsak priatela.Uplne mi sadol.On uz mal celkom dobru pracu v Kosiciach.Chcela som byt s nim, tak som navrhla, ze skusime Bratislavu obaja.On mi vsak povedal, ze tam ist nechce.A tu nastal problem, nevedela som sa rozhodnut,trochu som mala strach ist sama, ze mi bude chybat a tak, tak nakoniec som ostala pri nom.Byval s kamosmi na byte, ja s nimi, ale bez prace, uz sa zacali aj oni pytat, co nehladam pracu.Lenze ja uz som to vzdala, sla som na brigadu, ked sa dalo.Priatel mal na mna zlost , ze stale vravim, ze v Kosiciach nic nieje.Ja som uz bola obcas nervozna, ze uz proste chcem pracovat.Uz mi aj bolo jedno co.Ubijalo ma sediet bez prace.Potom nam jeho mama dala napad, ci nechceme ist do zahranicia.Ze tam robi jeho sestra, a ze dobre zarabaju.Ja som sa hned chytila, no priatel nechcel.Nakoniec mi nasla kamoska pracu, sice vo fabrike.Ale prisla spokojnost, ze nieco mam.Ze konecne robim.Priatel ma vsak jeden den prekvapil a dal vypoved v praci, s tym, ze ideme do zahranicia.Myslela som , ze dostanem sok.Ja uz som bola spokojna s tym , ako to je.No , ale ja sa prisposobim.Tak sme odisli do zahranicia.Zmluva bola vsak len na rok a pol,potom musi byt pol roka pauza, a da sa vratit.On povedal, ze uz chce robit v odbore zo skolou, ze on uz naspat do tej firmy nejde,,,nevydrzala som ten tlak a zacala som sa s nim hadat.A cele sa to zacalo kaslat.Ked sme sa vratili domov , rozisli sme sa.Ja som ostala uplne v strese, ze som stratila priatela aj pracu, ze nemam nic, moj plan bol vratit sa naspat,ale s nim.Ja som cakala, ze je na tom rovnako, ked uz sme sli do toho zahranicia.Ostal doma pri rodicoch a riesi pracu asi tak ze chodi na fusky s ocom, bratrancom.Byvanie neriesi, pracu ma taku a nasiel si kamarata , s ktorym travi volny cas.Ja som obetovala vlastne cele roky pre nho a on sa rozhodol rozist sa..Nechal ma tak a ja teraz vobec neviem ktorym smerom ist a do toho mi strasne chyba.. ale ma uz svoje fusky kamarata zaluby..takze ma neriesi...aspon tak myslim.Co a pracou, co s nim, naco sa zamerat??
Praca a vztah.
Vzdy si sa podriadovala ty jemu a vzdy bolo vsetko podla neho. Snazila si sa mat pekny vztah a tak si mu vo vsetkom vychadzala v ustrety len on si to nevazil a nakoniec ta odkopol. My zeny k tomuto mame sklony ze chlap je pre nas vsetko a dost sa mu podriadime a niekedy aj stratime same seba. Treba sa z toho poucit. Ked budes mat nabuduce vztah tak bud zdravo sebecka, mysli aj na svoje potreby, nielen na jeho. A teraz si mozes robit co chces, mas slobodu, mozes ist pracovat kde chces, ber to takto urcite to je pozitivne. Az sa z toho rozchodu spamatas zistis ze ti je vlastne velmi dobre. Len sa hned nehrn do noveho vztahu, daj si chvilu oddych od chlapov a uzivaj si slobodu.
Myslim, ze ty si schopny zakomplexovanu uderku reprezentovat aj sam ;)
A umy si "vlasy" ...
Este tu Laxmi chyba, aby bola zakomplexovana uderka kompletna.
Kaslala si na neho, tak sa on vykaslal na teba.
Radu od WHISPER si zober k srdcu. NIKDY nerob nieco, co ide proti tvojim tuzbam iba preto, aby si si udrzala chlapa. Presne tak totiz bolo a stalo sa, ze si ta prestal vazit. A ty zavisla na nom a on? Je mu to jedno, ved zas nic tak moc nestratil. Take ako ty nie su ziadna cennost.
ked si blbá... nikdy sa nikomu neprisposobuj IBA TY...!
pokial nie je na druhej strane ochota nájsť strednu cestu, kompromis, tak si zariad podla seba...
do buducna sa aspon z toho pouč a nikomu sa neprisposobuj, snad si cakala ze budete navzdy spolu? sa zobud z toho sna...!
Ako prioritu si urci zabezpečiť seba, aby si na nikom závislá nebola, mať stabilnu prácu a vlastne byvanie...
ak máš možnosť tak chod do toho zahraničia, tam zarobíš viac ako tu...
snád nepotrebuješ nejakeho keketa aby ta ako soplave decko za ručičku vodil, snád si svojprávna a sebestačná, ze vies si veci aj sama vybaviť, že to za teba nemusi robiť mamka, tatko či frajer...
tak chod a zariadiť si zivot... bez debila...