Dobry den. Potrebovala by som radu. "Partner alebo skor kamarat s vyhodami" mi povedal, ze sa citi pri sexe so mnou zvlastne. Vraj ma ma rad ako sestru. Lenze nechapem jednu vec ked je so mnou tak sa mu postavi dostane wzdy erekciu, ale ked mame spolu sex nevie sa urobit. Povedal mi ze je za tyn to, ze neciti pri mne ziadnu chemiu. Lenze je tu druha strana mince odkedy sa rozisiel zo svojou ex s nikym nemal sex co.su 3 roky, len so mnou a to tiez len parkrat. Neviem, co si mam mysliet je chyba vo mne, alebo ma nejaky problem on? Dakujem za kazdu radu :)
Poradte mi prosim :(
A co je on za divneho chlapa, naco s tebou lezie do postele ked hovori ze ho pritahujes asi tak ako jeho sestra? Ale mozne je aj to ze ma vseobecne s tym problem a hanbi sa za to preto sa snazi vinu hodit na teba, urobit z teba nejaku nepritazlivu. Ak hladas len kamarata s vyhodami tak myslim ze tento nie je vhodny, ako to ze ma problemy je jedna vec ale to ze ti toto hovori je uz otras. Ty potom hladas vinu v sebe a znizuje ti to sebavedomie. Urcite najdes bez problemov chlapa ktory si bude sex s tebou uzivat aj ty s nim a z takeho si sprav kamarata s vyhodami.
Ako sa tu pisalo v jednej teme,pretoze zeny chcu zlych chlapcov. Takze budu radsej handrou a kusom masa pre "zleho". Verte mi,normalny,slusn chlapec by sa zachoval inak.
naozaj nerozumiem preco sa dnesne zeny dobrovolne hrnu do kamaratstva s vyhodami... ja osobne by som sa citila ako handra na sex a nedokazala by som to.... je to strasne kde sme stratili sebauctu pre muzov pre ktorych absolutne nic neznamename ? baby spamatajte sa lebo mi je doplacu ked to citam... niekedy mali zeny hodnotu....
K teme,ja si myslim,ze to je o psychike,chalan sa boji uvolnit pri akte s tebou.
Mesacny princ: Lebo sme na SK...
Tak z mojej strany ta chemia fungoala preto som sla do postele :)
ked nefunguje chemia ? tak na čo leziete do postele...?!
ta "chemia" z nejakeho dovodu v prirode funguje...
ale su tupi lusia s IQ hupacie konika ktori to ignoruju..
a čudujem sa ze im neni z nich na grc...