Dobrý den mám už dlhšie problem z viditelnymi žilkami pod očami. Na jednej strane je to dost viditeľná hrubá žila ktorá presvitá cez kožu. Je nejaká možnost ako to aspon čiastočne odstranit prípadne prekryť ? Dočítal som sa aj tu že je dobrá mast Heparoid ? Prípadne poradte. Ďakujem
žilky pod očami
Taktiež by ma zaujímalo čo sa s tím dá robit. Mne osobne to neprekryje ani makeup
Nikto nevie poradiť ?
Ano presne tam kde su kruhy vyzerá to ako monokle. Presvitá a je dost hrubá .Mal som to už niekedy okolo základnej školy. Okuliare nenosím a oči si extra nenamáham. Nepracujem totiž s pc . Skušal som už všetko . Problem s obličkami vylučujem nakolko pijem dost vela vody a efekt žiadny :-(
Ano presne tam kde su kruhy vyzerá to ako monokle. Presvitá a je dost hrubá .Mal som to už niekedy okolo základnej školy. Okuliare nenosím a oči si extra nenamáham. Nepracujem totiž s pc . Skušal som už všetko . Problem s obličkami vylučujem nakolko pijem dost vela vody a efekt žiadny :-(
Kde pod očami -tam kde sa robia kruhy na koži alebo,kde?Zaleži či si to mal pred tým.Možno si oči veľmi namahaš, ja neviem čo robiš a čo pozeraš, a či nosíš okuliare.Asi treba viac oddychovať a robiť si prestavky..
Možeš si to mastit,nie drhnuť, stačí obyčajný krem. skor tenoddych by pomohol.