Potrebujem radu

Príspevok v téme: Potrebujem radu
Lola 55

Mám tak povediac "kamaráta s výhodami", v úvodzovkách je to preto, lebo sex sme ešte nemali. Btw, mám 15 a "kamarát" tiež. Náš vzťah je proste divný. Nerád sa so mnou ukazuje na verejnosti a tak. Ale keď som s ním sama je to úplne super, milujem ho ale on to nevie, a myslim že sa to ani nikdy nedozvie. Niekedy mám pocit akoby ku mne tiež cítil niečo viac a bojí sa mi to povedať. Tak proste náš vzťah je taký že ma proste chytá za riť a také veci, bozkávame sa, atď. Proste ono to vyzerá ako keby sme boli spolu ale niesme. Raz nás spolu videl môj spolužiak a už všetci na škole začali hovoriť že sme spolu. Chvíľu sme aj kvôli tomu prestali baviť a boli sme k sebe hnusní. A je strašne žiarlivý, a je to mega zlaté, proste keď idem von s nijakým iným chlapcom a poviem mu napríklad že ma chytil za riť tak už hovorí že,, no počkaj, keď ho stretnem tak mu na**bem, ty si len moja, a nikto sa nebude chytať mojej riťky,, a tak no, zase aj ja som pekne žiarlivá. Tak neviem či aj on cíti to co ja k nemu alebo nie. Proste sa v ňom nevyznám, akokeby sa bránil tomu že ma proste miluje.

narovinu

A teraz si predstav kolko takychto "jeho ritiek" jak si ty pobehuje po svete. Zatoze si "jeho" este neznaci, ze aj on je "tvoj". Podla mna si mysli, ze to beries jak aj on, ked sa nechas obchytkavat aj inymi, on tiez neobchytkava len teba.

Jelenica

Nech skončia tieto prázdniny už!! Decká píšu po nociach, aspoň keby si to prečítali po sebe hneď ráno čo za hovadiny tu popíšu

Jelenica

Nech skončia tieto prázdniny už!! Decká píšu po nociach, aspoň keby si to prečítali po sebe hneď ráno čo za hovadiny tu popíšu

Jelenica