Mám schudnúť?

jamirko

to mas dobru vahu na svoju vysku a zostan taka aka si ale pridaj pravidelny sport nemen stravu jedz normalne co ti chuti a vybavene. Sportovat treba aby clovek nezmlandravel a predsa je sport zdravy samozrejme s mierou. Ked mas obdobie ze cvicis kazdy den nech by len 20 minut ale fakt denne tak nebudes mat sice svaly ani nic ale budes taka normalna ze netrase sa slanina na tebe lebo su aj chudebaby co sa na nich trase slanina to je fuj. ze maju tenke kosti napriklad a slaninu hrubu okolo nich ale na objem su akoze chuducke skor ale pre nas chlapov bleeeee. to lepsia taka potom coma hrube kosti a na objem velka je ale velka koli kostiam hrubym a svalom nie slanine a netrase sa slanina na nej preto radim sportovat s mierou a budevsetko ok. a ze ci si tucna tak to by ta musel clovek vidiet aby vedel lebo co ked mas tenucke kosticky a trase sa slanina okolonich? ale to nevieme lebo sme ta nevideli a z rodiny ta videli tak sa im to nelubilo mohlo to aj tak byt. ale nic v zlom pocvicis kazdy den a bude dobre uvidis.

Luci35

Určite nie, nechudni! Ani sa touto myšlienkou nezaoberaj, ver mi. Si krásna práve taká aká si. Keď sa budeš mať sama rada, potom sa takýmto poznámkam môžeš iba vysmiať. Ja som spravila chybu a bojujem s anorexiou. Ak by som mohla vrátiť čas, nikdy s diétou nezačnem.

Lolkaaa 637647

Tak moji rodičia asi nebudú moc inteligentní. Moji kamaráti hovoria že mám po**či postavu ale keď rodičia hovoria že som tučná a že mám schudnúť tak mi to dosť znižuje sebavedomie. Raz som dokonca nejedla 3 dni, pretože keď mama nie je doma tak si nikto nevšíma či jem alebo nie.

Lolkaaa 637647

Tak moji rodičia asi veľmi inteligentní nebudú. Kamaráti hovoria že mám po**či postavu ale keď mi rodičia hovoria že mám schudnúť a že som tučná, dosť mi to znižuje sebavedomie

Barborai

Toto je vtip? Máš ideálnu váhu. Nie je možné, aby inteligentný rodič povedal svojej dospievajúcej dcére pri tvojej váhe a výške, že má schudnúť.