Jeho rodina ma neznasa II

Príspevok v téme: Jeho rodina ma neznasa II
Zufala2230

Na uvod sa ospravedlnujem za gramatiku. Po dlhej dobe sa ozyvam zas...Vyzeralo ze to uz vsetko bude ok...aj medzi nami s priatelom to celkom slo ..uz som zacinala byt stastna (pre tych ktori nevedia o mne, mala som problem s jeho mamou a sestrou teda skor, oni na mna ziarlili a tak ) lenzee opat to dostalo obratky..sorry ze to tu vypisujem opat ale nemam sa komu postazovat a vyrozpravat :( Dnes navrhla jeho sestra zeby sme spolu aj s jej priatelom isli do sauny...samozrejme uz na kave mi zacala vraviet...a preco si namalovana pre boha (mala som len minimum vodeodolnej riasenky nic viac tak som jej to vysvetlila)...za chvilu a boze mas riadny schod na vlasoch vyzera to strasne ( pred tyzdnom som bola u kadernika :Dkazdi mi vlasy chvalil) ..isli sme do velnesu a zacala sa strasne predvadzat rit nahu ukazovat, ze ci nevadi ak sa vyzlecie tak sa vyzliekla a tak sla do schladzovacieho bazena :D nevadilo jej ze je tam jej brat so mnou...a takto.... citila som sa velmi neprijemne...druha vec co ma stve je spravanie mojho priatela...:( ani ma nepostiska posledny mesiac ani ziadny kompliment..dnes vo velnese som do konca mala pocit ze ho vobec nepritahujem...cely cas co sme tam boli ma ignoroval...totalne mi obidvaja so sestrou za tie 4 hodiny co sme boli spolu nastrbili uz aj tak male sebavedomie...ved chlapi ked su vo welness maju na priatelku este veciu chut ci...a ten moj sa na mna ani nepozrel....pri tom mam dost napadnikov ...lenze ani neziarli...co s nim chodim uz nemam ziadne sebavedomie...tento krasny den zaklincovali tym ze sme si isli sadnut na kofolu...on so sestrou ostali vonku fajcit a ja s jej priatelom sme sli dnu...boli sme dnu sami hodinu ..uz sme mali prazdne pohare...kym sa ti dvaja vratili s "jednej" cigi...na toto sa uz nahneval aj priatel jeho sestri...(zamotane trochu) ...a nieze by ich pozavazal a este prisiel za mnou aby sme mohli byt sami,tak ako kedysi...ale on auto pozica sestre...ja uz nechapem..co robit do prdele aby si ma zacal vazit a trosku sa o mna bal??? Ze ma moze stratit? ....s kamaratkami je trocha problem su vsetky (3 baby) v memecku na zarobkoch..ja som ist nemohla mala som prijimacky na magister....takze sme v kontakte len cez skype...samozrejme to neznamena ze priatela stale otravujem....chodim sama na bajk do posilky a tak...ale on neziarli absolutne na nic...uz som totalne zufala..

lalija

rozid sa s nim :) nic v zlom ale clovek ktory o teba nestoji.. naco s nim byt ked to nedokaze ani pekne slovko povedat a ocividne na teba kasle.. ked sa s nim rozides bud sa uvedomi a zacne sa zaujimat alebo ta bude dalej ignorovat no a to bude jasne znamenie ze ho uz nezaujimas.. toto som mala ja s byvalym(ano byvalym) rozisla som sa lebo si ma prestal vazit a par tyzdnov po rozchode mi zacal vypisovat ako ma miluje ze mu to je luto ze sa zmeni.. ale ja som si uvedomila ze ho uz nepotrebujem

Lollka

No je dost divne ze brat so sestrou idu spolu do sauny kde su spolu nahi. Maju nejake divne vztahy ale tak este budiz. Chlap ti nebude v saune prejavovat sexualnu naklonnost, tam je vela ludi a nehodi sa to tam ale vsimat by si ta urcite mal. Ak mas teda pocit ze si ta vseobecne nevsima a ma ta na haku tak je nieco zle. Su taki chlapi co maju nadstandartny vztah s niekym z rodiny, najcastejsie s matkou alebo so sestrou, neviem ci toto nebude ten pripad. Vtedy sa chova k svojej priatelke jak keby bola menejcenna a pre mamku (ci sestru) sa ide pretrhnut od ochoty. Ak je to tvoj pripad tak by som ti radsej radila vycuvat z toho vztahu, uz teraz ta to nici a berie ti to sebavedomie. Mozes sa s nim este skusit porozpravat, vysvetli mu svoje pocity ale ak ta bude mat na haku ci ta vysmeje tak pre tvoje vlastne dobro odid.

juchuuu

Problemy este len pridu. Toto je malinofka.
Ziaden norm. chlap ti nebude stale cuckat usko. Musel by byt total. idiot.
Tak sa s tym zmier aspon napol zrde, alebo chod do klastora.
Preco si baby myslia, ze chlapici budu furt v pozore? Oni su tiez
neni vlhke na povel.