Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako to zistím ?

iggzik

No po troch rokoch by si ho uz mohla trosku poznat,..
Napr, moj otec odrbaval matku 15rokov boli sme sice rodina no podvadzal kde sa dalo, potom ju vymenil a vymenil aj tu ktoru mal po matke,,, brat je vo vztahu dlhsie ako ty a on taha tu svoju za nos co sa tohoto tyka, deti ani manzelstvo nemaju.. no neznamena to, ze vsetci su takyto..

Jedine, co mas ako tak pod kontrolou si ty, ked chces aby to malo perspektivu tak sa o to musis ty snazit,, ak sa to po... hold nebudes prva ani posledna. Jedno je ale iste, ak budes ziarlit, podozrievat a pod tak ho odpudis,,

Podstatna je dovera, ak je dovera niesu pochybnosti..

alicka_micka

iggzik
o sex mu podľa mňa nejde..sme spolu niečo cez 3 roky...a prvý bol po roku...a to po "dohode"..netlačil na mňa
a tiež to nie je o tom, že sa stretávame len aby sme spolu mali sex... raz má chuť on, inokedy ja... prispôsobíme sa jeden druhému
skôr mi ide o tu istotu vo vzťahu, o budúcnosť...nechcem sa uzatvoriť a odmietať všetkých až ma nakoniec pošle do riťky, lebo si nabalí lepšiu ..

iggzik

Istoty neexistuju. Ako skoro vsetko v zivote je to risk, a zit sposobom co ak a pod nieje dobry smer..
Kazdy sme iny, takze daky zaruceny navod neexistuje..
Mozno by pomohlo sa neponahlat ist na to pomaly,, ak mu ide iba o sex tak je vacsia sanca, ze to vzda no stale plati ta prva veta..