Ahojte. S priatelom sme spolu 8 rokov. Posledny rok je to fakt kriticke, stale sa len hadame. Kedysi sme sa vedeli porozpravat, vedeli sme spolu riesit problemy. Dnes to uz nejde, neda sa s nim. Nic ho nebavi, nic sa mu nechce. Jedine, coho je po praci schopny, je lezat na tablete. Kolkokrat zaspi uz o 18:30 a to ja o 17-tej este len pridem z prace... Poslednou dobou sa len obchadzame. Sex ani neviem kedy naposledy bol. On ma chut len ked si vypije, absolutne ho uz nezaujimam. Ked ma dobru naladu, co uz nebyva tak casto, tak mi hovori, jak ma miluje atd. Ja mu to aj verim, tiez ho milujem, ale nevladzem takto dalej. Vcera som stravila 7 hodin v kuchyni, aby som ho prekvapila (k narodeninam). No, tak debilny napad uz dufam nikdy nedostanem. Ziadna radost, ziadne prekvapenie, ziadna vdacnost, nulova empatia. To idu vsetky vztahy takto do prdele po rokoch ?? Uz cca pol roka rozmyslam, ze to skoncim. Mna toto neskutocne vycerpava. Nechcem spravit osudovu chybu. Motam sa v tom dookola.
Skoncili by ste vztah ?
A ked ta tvoja kralovna zomrie?
A byvanie s mamou tvojej psychike pomaha?
denisaf - hej, je to ,,TERNO,, tejto doby mať vlastné bývanie aby boli celé rodiny zadĺžené. Nedajbože sa niečo stane. Potom majú ľudia takú psychiku, akú majú :O
Nemyslím si, že na založenie vlastnej rodiny treba mať hypotéku a vlastné bývanie. Je to len podľa mňa pokrivený obraz o tom, čo je ,,štandard,, v dnešnej dobe.
Možno to píšem aj preto, pretože vlastné bývanie nemám, ale úprimne by som sa nikdy nezadĺžil na 30 rokov.
Mesacny princ prepac ale ked chce mat niekto rodinu a deti tak prve na co by mal mysliet je byvanie... a kedze na Slovensku mame bohuzial platy ake mame a nasetrit sa normalnou cestou neda tak ten uver je jedine mozne riesenie... autorka doslova premrhala roky co uz mohli byt vo vlastnom bohuzial je to kruty fakt... tazko sa to pocuva ale mozno ju to nakopne konecne nieco spravit... byvanie u rodicov je nanervy ked je clovek sam a nie este aby tam tahal svojho partnera a deti...aj z toho su nanervy a hadaju sa... nechapem co je na tom tak tazke pochopit.. a aj tak co zanechaju detom??
uz ste sa jeden druheho presytili a je cas si dat pauzu
Tak sa len tocite v kruhu co nikam nevedie...
Dajte si pauzu a uvidite ci vas to k sebe este bude tahat
Denisaf - Prečo máš pocit, že všetci ľudia chcú byť zadĺžení na celý život? Niekto možno nechce byť dlžný nikomu nič a už vôbec nie banke. Potom ľudia vyhlasujú osobné bankroty, hlavné je, že majú kde bývať však?
Nikdy by som v dnešnej dobe nešiel do hypotéky. Možno za čias mojich rodičov áno, pretože bolo veľa vecí garantovaných, ale nie teraz. Ľudia môžu prísť o prácu a to nehovorím ako ich zamestnávatelia využívajú - často prídu po pár rokoch aj o zdravie.
Na západe 70% ľudí nemá vlastné domy a sú celkom šťastní.
whisper sice niekedy napise pravdu drsne ale pravdivo Jej nazory mam rada lebo ona narozdiel od druhych nechodi vyplakavat ale fakt robi nieco preto aby svoj zivot zmenila a zato ma u mna obdiv. Autorka mate obaja s partnerom 31 rokov a ste spolu tolke roky. Prepac ale fakt ste si uz mohli vlastne byvanie alebo aspon podnájom zabezpecit. Byvanie by si ludia mali fakt zabezpecit ako prve pretoze potom roky utekaju a clovek zisti ze ich vlastne stratil nikam sa neposunnul nic nenadobudol a ze uz mohol byt inde. Nechapem preco to ludia tak odkladaju a byvaju u rodicov nikdy to nebude ich . Ja som napríklad sama bez partnera a hypo mam uz roky a v pohode to zvladam. A to mam tiez tesne pred 30.
WHiSPER - Vy ste priklad arogantneho a povrchneho kretena s ubohym zivotom, ktory sa tesi z nestastia druhych. A uz vobec by ste nemali chodit na toto a podobne fora a pokusat sa "radit" ludom. Nepoznate inych a idete sudit. Vy ste ten typ, ze ked niekto krici o pomoc pri nahlaseni vlastneho pokusu o samovrazdu, poradite "tak skoc a neotravuj".
Dakujem ostatnym za vyjadrenia.
wau...! 8 rokov spolu byvaju a u rodičov v detskej izbe? fakt super, no a este k tomu chce decko.. a s partnerom si nerozumie..
nedajboh sa im podari to decko zamiesiť, chlapec sa uvedomí, zdupká... a dievčina tu potom pride plakat ze je slobodna mamička a rodičom na krku....