Takže som pred operáciou. Dnes som bola aj na predoperačnom vyšetrení, lenže dostala som dosť veľkú nádchu a v pondelok ma majú operovať teda majú mi brať kŕčne mandle v celkovej anestéze lenže bojím sa to povedať mame. Na tú operáciu sme čakali DOSŤ dlho. A ešte bolelo to moc?
Môžu mi vyberať mandle keď mám nádchu?
Nešla by som na operáciu s nádchou.. vieš, to nebude prechádzka ružovým sadom po operácii, bolesti budú značné (aj s liekmi), tak si predstav do toho kýchať, siakať, môže prísť aj miernu horúčka, to ti tiež k dobrej nálade nepridá..
preložila by som termín, aby si si to potom mohla v relatívnom zdraví odležať.
S kadiaľ si princ? Mandle sa už nevyberajú len výnimočne.
Čo si ty programuješ v hlave? Prišlo jej to tak .niekto ma proste nadchu bez programovania.
ˇAký si bol žiak z matiky a fyziky?Ako ovladaš prace na počítači, a programovanie ?
Ja viem lenže mám aj 5-krát do roka silné angíny a stále to pretrváva čož je dosť zlé a doktory povedali že vybratie mandlí pomôže jednoznačne aj v sluchu a HLAVNE mne tie mandle tlačia na nostachovú trubicu a tým mi to sťažilo aj rozprávanie. Takže povedali že určite vybrať. Lenže som chytila nádchu a používam nejaké mentolové kvapky do nosa ktoré aspoň trošku pomáhajú a tá nádcha nie je zase až taká zlá a sople mám priehladné nie zožltnuté
V Krcných mandlach je aj imunita-tie zachytavaju všeliake nečistoty, kvoli nadhce sa nevyberaju, trend je nevyberať len v nevyhnutnom prípade.Jedz stravu dobru aby si si zvýšila obranyschiopnost.
Nedaj si vyberať.To je taká bariera aby niečo nečoste nevstupilo do organizmu na to sú tam.
Dobre že maš nadchu aspoň nič nebude.
Nenechaj si robit so sebou nic, ak mas co len nadchu.
Vybrať môžu, ale pravdepodobne v tomto prípade nebudú.