Prosim, kto vie poradit. Manzel odsiel odomna a deti. Prerobil si rodicovsky dom z nasich penazi. Teraz som zistila, že jeho dom prepisal na kamarata.Je akože nezamestnany, no zaraba krasne. No všetko na čierno. Na deti mi vôbec neplati. Ja som uplne obyčajna žena, no on ma velke znamosti, ktore mu radia- exekutorov, policajtov, lekarov, pravnikov.Nemam na neho. Ako mu dokažem, že krasne zaraba, že dom je vlastne jeho, len prepisal na kamarata, aby v pripade rozvodu mi nemusel vyplacat. Čo mam robit????? Neviem, kde začat a čo je dobre. Dakujem za odpovede
PODVOD
nevola sa nahodou Kollar? :D
Ja by som aj kaslala na jeho peniaze za dom, ale nech sa aspon stara (prispieva)na deti.Aj ked peniaze na dom boli spoločne. Vlastne aj su ,lebo nie sme rozvedeni. Ja nie som žiadna Zlatokopka.Kym bol s nami pracoval na živnost, ked odišiel zrušil živnost a je "nezamestnany?!?!"
Len preto, aby dokazal, že nema nič, nemôže davat nič detom. A okrem ineho aj reporterka z JOJKY chodila k nemu. Kde sa otočim, všade ma znamosti. Same mudre hlavy.
Skús ísť s tým napr do Reflexu alebo podobnej TV relácie
Zazalovat za nekale zarobky??? To neviem ako pojde. Jeden clovek ho udal, mal velku kontrolu, no jeho kamarati pravnici a policajti to ututlali. A všetko OK.To je ta slovenska spravodlivost. Nechcem pisat , na koho previedol dom, no je tiež na Slovensku dost velka ryba...A ja som k takym ludom bezmocna....uplne obycajna zena s 350 e. platom
Ak nemas peniaze na pravnika v kazdom vacsom ci okresnom
meste funguje Centrum pravnej pomoci zadarmo. Tak chod
prosim ta najskor tam, je to zadarmo.
Toto je skôr na právnika otázka :/ Ale osobne by som ho ja aspoň zažalovala za tie jeho nekalé zárobky.