PODVOD

Príspevok v téme: PODVOD
Jolanka

Prosim, kto vie poradit. Manzel odsiel odomna a deti. Prerobil si rodicovsky dom z nasich penazi. Teraz som zistila, že jeho dom prepisal na kamarata.Je akože nezamestnany, no zaraba krasne. No všetko na čierno. Na deti mi vôbec neplati. Ja som uplne obyčajna žena, no on ma velke znamosti, ktore mu radia- exekutorov, policajtov, lekarov, pravnikov.Nemam na neho. Ako mu dokažem, že krasne zaraba, že dom je vlastne jeho, len prepisal na kamarata, aby v pripade rozvodu mi nemusel vyplacat. Čo mam robit????? Neviem, kde začat a čo je dobre. Dakujem za odpovede

mladadama

jolanka, vybavte si nahradne vyzivne.
Ked ho daju za mreze, tak to snad posplaca navliekanim goraliek,
lepenim obalok a pod.
NAHRADNE VYZIVNE je cesta

jolanka

Rozvedena 44, vies , ze som aj nad tym rozmyslala, ci naozaj aj on len z pomsty nahodou nezobral pozicku, ze v pripade rozvodu, budem este splacat a on si bude uzivat.????Ale dufam, ze " nezamestnanemu" neda nikto pozicku. Deti su stare 15 a17 rokov. A tiez byvam s rodicmi. Oni mi velmi, velmi, velmi pomahaju. Inac by som to nezvladla.

rozvedena44

ahoj Jolanka je mi strasne luto ze si mala za muza takeho kretena. Ja som tiez rozvedena dieta mam len jedno no muza som mala taktiez otrasneho o dieta sa nezaujimal a nestara sa odkedy nas opustil. Chcem ti napisat ze presne viem ake to je ked sa ides sudit s totalnym debilom co sa ti vysmieva viem aka je to beznadej ked si nevies pomoct . Ja som po rozvode splacala dlhy z manzelstva a skoncila som u rodicov v minuse a pocitala som kazdy cent.Doslova som nemohla kupit ani nove topanky pre syna. Poradila by som ti centrum pravnej pomoci aby si zistila co sa da robit v tomto pripade. So mna si exmanzel tiez robil srandu mal ma za uplnu hlupanu narobil dlhy kaslal na dieta vysmieval sa mi do tvare ... Bola som v tom obdobi bezmocna a naozaj nikomu neprajem zazit nieco podobne. Ex manzel ma teraz rakovinu hrubeho creva a vyzera hrozne neskutocne schudol a vsetko zlo sa mu vratilo. Myslela som si ze tie reci o tom ako sa kazdemu vsetko raz vrati su hluposti ale naozaj je to tak. Ako mas stare deticky? A ak vam to nevychadza financne tak ti radim ist pracovat do zahranicia aspon na cas ak mas moznost ja som tiez tak zacinala po rozvode od nuly. Drzim palce a naozaj aj tvojmu byvalemu manzelovi sa vsetko vrati . Mozno ho tie jeho peniaze nakoniec poslu do pekla. Drz sa!!

Jolanka

Nnnuu, ako mam s nim rozpravat,ked na mna nereaguje. Bola som osobne za nim v dome, neotvoril ani branu,len spoza zakrical, ze nema so mnou o com rozpravat!!!! Mobil mi nedvihne, alebo ked dvihne tak mi pusti nahlas hudbu.A ked mu napisem sms , co som uz ich x napisala, ani na jednu neodpovedal.Detom sa zo zaciatku ozyval,casto volal, alebo ich zobral na 1-2 hodiny. Teraz ani neviem, kedy s nim boli. Aj deti mi je neskutocne luto.Oni nenadavaju na neho, beru ho za otca, aj ked on sa ako otec urcite nechova!!!!! A vie mi okrem vsetkeho povedat, ci moze pocas manzelstva prepisat dom aj ked bol napisany len na neho?????Dufam, ze ta karma bude platit aj pre majitela tohto domu. Ako to mohol urobit!!!!!!!!!!!!!!!!

nnnuuu

Ja by som sa ho iba opýtal, že či má aspoň štipku charakteru. Na vlastné deti nechce platiť? Bude na veky prekliaty a ani ho nikto nemusí preklínať. S takými vecami nie sú žarty. Nemusí ani veriť - ha, ha. Karma je zdarma. Len mu povedz, že nech sa s tými známosťami dá vyfotiť:-)

jolanka

Ale ako to, ze sa neda takymto "nezamestanym" dokazat, ze maju pekne prijmy. Je ti SVINSTVO!!!! A on sa bude so mna smiat!!!!! Keby som ho dala prezidentovi, ani to by nepomohlo, aj tam ma niekoho. Je to uboheeeee. A neverim, ze keby som povedala zopar mien,ze kto vie ako pekne zaraba, zeby dosvedcili...lebo by bolo namoceni v tom aj oni...

Lejla5

Smola, poznam muza co ma 6 deti kazde takmer s inou, a je "nezamestnany" taktiez, s tym nic nenarobis, pre toto nie je dobre zit len tak, budovat len tak, svadba jednoznacne kvoli detom aj sebe, ale chapem ta a je to svinstvo cele, najma ten nezaujem o vlastne deti, jedna z tych jeho zien ho dala do reflexu ale ani to nepomohlo

Jolanka

BORISMORE, Tebe je asi veselo, ale ja som naozaj zufala. Kolar to nieje,moj muz az tak vysoko nesiaha. Aj ked s tymi znamostami nema k tomu daleko.Borismore, vies si predstait, ze si vystavil poschodovy dom, neviem za kolko, mozno okolo 100 000e urcite a ja s detmi sa mam trapit??? Uz som normalne rozmyslala, ze zverejnim meno toho, kto je momentalne majitelom. Nech ludia vedia, ake zveri mame na Slovensku. No zatial nemam na to odvahu. urcite by sa to obratilo proti mne. Ved tam je neskutocne vela "mudrych hlav ".Ja nemam vobec ziadne znamosti ani radcov.Ako take nieco urobit vlastnym detom, to je hanba. Takze mne to na srandu absolutne nieje.