Nebaví ma život

Príspevok v téme: Nebaví ma život
Teso

Zdravím, mám 20 rokov a už od malička som na vozíku. Už ma takýto život prestáva baviť, už ma nebaví že sa sám nikam nedostanem, že musím stále sedieť doma a nemôžem ísť nikam s kamarátmi(vlastne by sa dalo povedať že už skoro žiadnych nemám). Mám 20 a ešte som nemal frajerku, príde mi to strašne trápne, cítim sa ako nejaký lúzer. Čo s takýmto biednym životom?

medikamentus

Tomas, trochu sa asi ukvapujes... nehovorim to rad.
Ziadnemu cloveku, ktory naozaj trpi nepomoze veta - chod sa
pozriet ....
Mam rad prirovnanie - nechodil si v jeho, ci v jej topankach.
Prepac, viem, si na voziku, takze toto prirovnanie je cele zle.
Tomas, ak si naozaj s Nasim Panom stastny, tak ti to urcite
vsetci doprajeme a potichu zavidime.
Zelam ti to najlepsie, co si len vies predstavit.
Urcite si velmi dobry clovek. Ucta

Tomas12345

Da sa byt aj napriek tomu ze sa cloveku nedari v zivote byt stastny.
Ja trpim srdcovymi arytmiami casto my byva zle a tiez som preto väčšinu času doma a nemam kamaratov ale vies co ? vobec ma to netrapi a to preto lebo odkedy som sa stal silno veriacim tak odvtedy je mojou jedinou hlavnou zivotnou prioritou Boh a vsetky ostatne veci su az druhorade.Takze jedine ku stastiu my staci moja veria v Boha ta ma robi stastnym (lebo je to moja HLAVNA PRIORITA) bez ohladu na to ci sa my v zivote dari alebo nie :)

napis my na tomas55555@centrum.cz pokecame :)

luck024

Ahoj .....máš to o niečo ťažšie áno oproti zdravým ľuďom ale nezúfaj zdraví ľudia, ktorí môžu chodiť a žiť na plno nežijú ale len prežívajú. čudoval by si sa koľkí ľudia prechádzajú niečím podobným alebo tým istým ako ty . Nájdi si v tvojom meste nejakú skupinu proste ľudí s podobným osudom a uvidíš že spoznáš niekoho. Hlavne sa neuzatváraj do seba a nebuď doma zatvorený....si mladý a aj ty máš právo na kvalitný život a ver mi niekedy kvalitnejší ako fyzicky zdraví ľudia. takže hlavu hore :)