Zdravím, mám 20 rokov a už od malička som na vozíku. Už ma takýto život prestáva baviť, už ma nebaví že sa sám nikam nedostanem, že musím stále sedieť doma a nemôžem ísť nikam s kamarátmi(vlastne by sa dalo povedať že už skoro žiadnych nemám). Mám 20 a ešte som nemal frajerku, príde mi to strašne trápne, cítim sa ako nejaký lúzer. Čo s takýmto biednym životom?
Nebaví ma život
Tomas, trochu sa asi ukvapujes... nehovorim to rad.
Ziadnemu cloveku, ktory naozaj trpi nepomoze veta - chod sa
pozriet ....
Mam rad prirovnanie - nechodil si v jeho, ci v jej topankach.
Prepac, viem, si na voziku, takze toto prirovnanie je cele zle.
Tomas, ak si naozaj s Nasim Panom stastny, tak ti to urcite
vsetci doprajeme a potichu zavidime.
Zelam ti to najlepsie, co si len vies predstavit.
Urcite si velmi dobry clovek. Ucta
Keď budeš mať 30 potom nariekaj, že nemaš dievča.
Da sa byt aj napriek tomu ze sa cloveku nedari v zivote byt stastny.
Ja trpim srdcovymi arytmiami casto my byva zle a tiez som preto väčšinu času doma a nemam kamaratov ale vies co ? vobec ma to netrapi a to preto lebo odkedy som sa stal silno veriacim tak odvtedy je mojou jedinou hlavnou zivotnou prioritou Boh a vsetky ostatne veci su az druhorade.Takze jedine ku stastiu my staci moja veria v Boha ta ma robi stastnym (lebo je to moja HLAVNA PRIORITA) bez ohladu na to ci sa my v zivote dari alebo nie :)
napis my na tomas55555@centrum.cz pokecame :)
Ahoj .....máš to o niečo ťažšie áno oproti zdravým ľuďom ale nezúfaj zdraví ľudia, ktorí môžu chodiť a žiť na plno nežijú ale len prežívajú. čudoval by si sa koľkí ľudia prechádzajú niečím podobným alebo tým istým ako ty . Nájdi si v tvojom meste nejakú skupinu proste ľudí s podobným osudom a uvidíš že spoznáš niekoho. Hlavne sa neuzatváraj do seba a nebuď doma zatvorený....si mladý a aj ty máš právo na kvalitný život a ver mi niekedy kvalitnejší ako fyzicky zdraví ľudia. takže hlavu hore :)
Hore hlavu, chlapče! Choď do spoločnosti a nájdi si frajerku! Užívaj si život.