Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
boritka

Dobrý deń, mam 24 rokov a v marci tohto roka mi moj obvodny lekar zistil znizenu funkciu stitnej zlazy, kvoli comu beriem tabletky Euthyrox polku 50ky. Cvicim pravidelne uz 2 roky 5 krat do tyzdna, s cim som nikdy nemala problem . Odkedy beriem tieto tabletky mi zacali viacej vypadavat vlasy, zhorsila sa plet, a menstruacia mi meska stale 2 3 tyzdne. Vedel by mi niekto poradit, co by mi pomohlo upravit cyklus . Ďakujem vopred za rady

boritkaa

lieky mi nastavil moj obvodný lekár, čo sa mi nezdalo v poriadku a tak som ich síce začala brať ale sla som aj na vyšetrenie stitnej zlazy ultrazvukom, aby som sa dozvedela viac. Tam mi lekár potvrdil , znizenu funkciu zlazy a ze mam nadalej uzivat predpisanu liecbu obvodnym lekarom . po mesiaci uzivania liekou mi robili znova krvne testy , kde bola stitna zlaza pri uzivani liekou uz v norme. Tak to mam nadalej uzivat aby aj v norme ostala... no ked som sla opat ku lekarovi , ze mam problemy ake mam , dostala som odpoved : len cakat .. uz cakam polroka

blueberryNN

Nie je v poriadku mat priznaky ako mas. Ries to so svojim lekarom. Mas vysledky po zacati uzivania liekov uz v norme? Mozes mat nespravne nastavenu dennu davku hormonov. Alebo skus iny liek. Chod k lekarovi a rieste to spolu.