Dobry den prosim vas potrebujem poradit lebo som uz zufala. Od zaciatku puberty az do dnes (mam 21) mam neustale akne. Vyskusala som uz naozaj vselico . Od kremikov od koznej co mi nezabrali az na hormonalnu liecbu. Brala som isotrenion actavis a antikoncepciu. Liecba trvala pol roka mala som z toho priserne priznaky suche pery, vysuseny nos proste vsetko zle slo ale vdaka tomu von a mne sa naozaj plet zlepsila. Krasna plet ale trvala len dakych 5mesiacov a akne sa mi o5 vratilo. Rozmyslala som sice ze znova tu liecbu podstupim ale trapi ma ze by sa mi to znova trapilo a chcela by som uz nieco take co by naozaj stalo za to . Kamaratka mi poradila Probalance tablety ale na internete som nic nezistila ze by to mohlo pomoct aj pleti. Tak vas prosim ak mate niaku skusenost bud s probalance alebo hociakymi tabletkami alebo mastickami tak mi napiste . Bola by som vam velmi vdacna .
Akne
ale akne mozno je len tym ze mas iba 21
Ahoj. Mozno ti to nepomoze, ale mne to pomohlo zmiernit moje akne. Pouzivam modru hlinu krem od sibircanky a aj som bola na zabaloch v modrej hline. U nas to ale neni velmi zname. Mozno ako rada pomoze, ale vsetci mame roznu plet preto aj to musis brat do uvahy. Pekny den
Viem ti poradiť. Nechaj na seba kontakt a ozvem sa ti
Zmeň stravu.