Akne

Príspevok v téme: Akne
Plet

Dobry den prosim vas potrebujem poradit lebo som uz zufala. Od zaciatku puberty az do dnes (mam 21) mam neustale akne. Vyskusala som uz naozaj vselico . Od kremikov od koznej co mi nezabrali az na hormonalnu liecbu. Brala som isotrenion actavis a antikoncepciu. Liecba trvala pol roka mala som z toho priserne priznaky suche pery, vysuseny nos proste vsetko zle slo ale vdaka tomu von a mne sa naozaj plet zlepsila. Krasna plet ale trvala len dakych 5mesiacov a akne sa mi o5 vratilo. Rozmyslala som sice ze znova tu liecbu podstupim ale trapi ma ze by sa mi to znova trapilo a chcela by som uz nieco take co by naozaj stalo za to . Kamaratka mi poradila Probalance tablety ale na internete som nic nezistila ze by to mohlo pomoct aj pleti. Tak vas prosim ak mate niaku skusenost bud s probalance alebo hociakymi tabletkami alebo mastickami tak mi napiste . Bola by som vam velmi vdacna .

Szlvia

Ahoj. Mozno ti to nepomoze, ale mne to pomohlo zmiernit moje akne. Pouzivam modru hlinu krem od sibircanky a aj som bola na zabaloch v modrej hline. U nas to ale neni velmi zname. Mozno ako rada pomoze, ale vsetci mame roznu plet preto aj to musis brat do uvahy. Pekny den