Ahoj mám 13rokov a mám 98kg žiadna pekná baba má nechce čím to je 1.vadia im tučný chlapci 2.niesu rýchli v posteli 3.co im vadí chcem si nájsť peknú babu čo mám robiť píšte mi PS:gmail zs.peter.magyar@gmail.com
Majú pekne baby radi tučných chalanou
mas 13 a rozmyslas ako to je v posteli? acni sportovat
Ahoj,
ja sa pripajam ku komentujucim nizsie podo mnou. Taktiez kvitujem to, ze by si mal zacat nieco robit so svojim telom, pretoze uz teraz mas isto-iste nejake problemy, mozno o nich ani nevies. Mimo zdravotnych, ktore su najhorsie, musia byt dost nanic aj tie dalsie problemy "tucnych"... Ale o tych vies iste aj sam.
Fakt sa zacni hybat, minimalne prechadzky kazdy den, bicykel, korcule, beh, pokojne aj ten stacionarny bicykel, ako tu bolo aj pisane.. ak mas moznost, tak fitko a osobny trener by bol fajn.
Taktiez aj strava... obmedz sladke, mastne, nezdave... nielen jedlo, ale aj napoje...
Ako, viem, nepytal si sa na toto, ale to je tak jedine dolezite, co by ta malo trapit a nie baby, na to si, ver mi, este mlady.
A ten druhy bod, to ako vazne?! Za to by si si zasluzil poriadnu vychovnu na zadok. Minimalne. V 13r toto napisat, resp. riesit!!!! Ale, budem predstierat, ze tou "rychlostou v posteli" si myslel rychlost, akou vies vstat z postele a nachystat sa rano do skoly. ;-)
nie nemaju
Zacni sportovat a chudnut a budes ziadany u peknych bab ale tlsty uspejes len ak budes mat dost penez, zlatokopkam je jedno ci chudy ci tucny
jtm - mozno by nemal sportovat kvoli babam, ale kvoli tomu, aby nedostal infart...
a pravdaze najkrajsie prispevky dali vsetci, ktori poradili sportovat. Daj si poradit od fitness trenera. Do pol roka uvidis uz celkom pekny vysledok. Idealne beziaci pas, to je naj, naj na chudnutie.
Hej, chlepec, co riesis v 13tich?? Ja som riesil hrackarske auto na dialkove ovladanie, halo a nie baby v tvojom veku. Potesim ta, ze medzi 16tym a 18tym rokom zivota vyrasties behom dvoch rokov aj o 30 centimetrov. Potom sa vytiahnes do vysky ale riadne a vsetci co su teraz chudi budu od 16 do 20 vyzerat jak anorektici a ty budes taky akurat. Ci sa babam pacis je vec vkusu. Niektorym sa pacia tucni a niektorym chudi. Ale fakt je ze baby väcsinou kukaju po chudych.
čo tak schudnuť...
maš čo ponuknuť tej peknej? vyžaduješ to, čo sám nevieš ponuknuť..
vieš zlatíčko, obezita nie je iba estetický problem, ale hlavne zdravotný, no a pekné dievča chce s chlapcom ísť von, na kupalisko, na kolieskove korčule, turistiku... zvladneš? pochybujem..
pekne dievča nechce chodiť s nejakym frajerom po diabetologii, na ambulanciu cievnej chirurgie, kde mu lekár povie že a mu upchavaju cievy lebo je tučný, vyprasnený....
tak so sebou niečo rob... alebo si nájdi tučnú a môžte jesť spolu a spolu chodiť po doktoroch...
Ty kokos to by som nedosiahol takú váhu nikdy v živote aj keby som chcel
na 13 rokou si super tazka vaha (ani ja sa tebe nevyrovnam)