Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROSIIIM POMOC!!! ODLUPUJUCI SA NECHT

Príspevok v téme: PROSIIIM POMOC!!! ODLUPUJUCI SA NECHT
Ivo1646349

Ahojte,

pred 5 dnami sa mi vdaka novej nepohodlnej obuvi a nemoznosti prezut sa, spravili velke otlaky na oboch malickoch (je mozne ze som si ich aj narazil) jeden malicek mi uz odpuchol a otlaky sa mi hoja na oboch, no na druhom z nich mi zozltol necht, teraz som do toho trochu rypal s vydezinfikovanou ihlou a zistil som ze sa mi polovica nechtu odlupuje od prsta a vyteka mi z pod neho hnis, ak lezim alebo mam mierne vyvysenu nohu tak ma to neboli no ak zacnem chodit alebo si ho posediacky namacam v repiku tak ma zacne boliet, prosiim co mam robit?

Vdaka za odpovede

Ivo1646349

No ja som mal vypite cize sa mi s tym asi muselo nieco stat, narazil si to alebo tak.. teraz som si dal cely ten necht dolu len neviem co s tym teraz lebo pri vhodzi to stale boli

Ivo1646349

No ja som mal vypite cize sa mi s tym asi muselo nieco stat, narazil si to alebo tak.. teraz som si dal cely ten necht dolu len neviem co s tym teraz lebo pri vhodzi to stale boli

AmiQ2

lekar,osetrenie

aj mne sa stále odlupuje, vzdy po dlhsej prechadzke, ale nehnisa - na sucho sa mi odlupi. na tom vedla palca. v poslednom case sa to opakuje pravidelne.

musis ist na osetrenie na chirurgiu