Uz niekolko mesiacov mam taky problem, ze na miesto normalnej menstr. mam iba hnedy vytok, doslova az spinenie.Min mesiac som vsak dostala nromal. menstr. tak som si myslela ze je vsetko ok, ale teraz zase... Mam 17,40kg pravidelne sportujem a pohlavny styk som nemala... Co to je???
Menštruácia
2 týždne pred menštruáciou sa dôsledne vyhýbaj mäsu, syrom, vajciam, slaným jedlám, najlepšie by si urobila, keby si ich načas úplne vylúčila z jedálnička. Spôsobujú sťahy, ktoré sú bolestivé. jedávaj uvoľňujúcu stravu, zeleninu na všetky spôsoby a obilniny. Nemala by si ani pečené a tvrdé jedlá.
AHOOj prosím poradte mi, mám 12 a mám strašné kŕče počas menštruácie. Zatial som to dostala 2x. Strašne to krváca, a ja kvoli tomu tvrdnem doma a nemôžem nikam chodiť. Som len na vložkách, lebo tampóny mi nejdú. Už som si strašne veľa prežila vtedy keď som mala dovolenku. Beriem aj tabletky špeciálne proti kŕčom pri menštruácii. No neviemm čo s tým krvácaním...prosím napíšte mi na email čo mám robiť ... Ďakujem :)
nikusa v prvom rade zacni papat!!!!!!!!!!!!Sak chces byt nejaka anorektocka???
ale to namiesto mestr. mas ten vytok?
lebo ja som mala len normal. menst. a potom o niekolko dne mi zacla taky ale krvavy vytok..no tak trosku krvavy...a potom taky trosku do hneda...
bola som dne su gynekologa...
No mne sa to zacalo po tom ako som bola na plaveckom.Odvtedy mam taketo problemy. Ale je mi trapne ist s tym za gyn.Mamci som to povedala, ale nie ze zase sa to opakuje.A poslednu dobu cvicim viacej a menej jem... A som vegetarianka uz 7 rokov. tehotenstvo?boze len to nie... Ale s nikym som nespala...
Ked hladina tuku v tele klesne pod urcitu hranicu moze vynechavat menstruacia.Keby si bola starsia,moze to byt tehotnost.Ale ako sa stravujes?Bolo to tak stale?alebo si mala aj vyssiu vahu?Skus pit aj caj z rebricka obycajneho-mysi chvost,alebo alchemilka,praslicka.Caje ale nechaj vyluhovat len do zlatista,ten rebricek skutocne pomaha,,pi taky teply zapar a uvidis vysledok.Alebo si kup este Gynastan.A k lekarovi urcite chod.
No meriam 161 cm... ale vzdy som tolko vazila.... Co to znamena? ako je to nieco velmi vazne? nechce sa mi ist velmi ku gyn... Nevies co ma caka?? Ake vysetrenia a tak...
a kolko merias?40 kilov je zalostne malo inac..
a akoze niekolko mesiacov?pane boze, ludia nebudte taki nezodpovedni voci svojmu zdraviu. ved mate len jedno. hned po prvom nanajvys druhom mesiaci by som naklusala k dr.!!!!