Ahojte vsetci ochotni pomoct,ale aj vy,co to tu budete sudit, mam komplexnejsi problem,ale gro celeho je zavist,dlho som si ju nechcela priznat,ale zial je to tak. Posledne roky som sa snazila na sebe pracovat,myslim,co sa tyka zaujmov,ktore ma bavia.Vytvaram hudbu a snazim sa ju prezentovat.Moja niekdajsia blizka kamaratka je clenom skupiny,kde majusa ovela lepsie ohlasy ako ja.Obcas sa sice niekto najde,,kto by na moj koncert prisiel,ale hrat pred jednotlivcami nie je az take fajn v dlhodobom horizonte.Mne by stacila skupinka ludi,nemusim mat davy.Hudba je pre mna dolezita a ide hlavne o to,ze som sa chcela niekam posunut.Ked vidim,ze kamoska dosiahla presne to,co som chcela jaby a hlavne,ze ja som ju zoznamila s ludmi,ktori s nou su v kapele je mi smutno.....ludia,s ktorymi hram ja su fajn,ale nemaju potrebu to niekam posuvat.Jednoducho citim,ze som nesplnila ocakavania od seba a kamoske zavidim.je toto dost tazivy pocit,,ktoreho by som sa chcela zbavit.vdaka za pripadne rady.
Diagnoza zavist
Ale dakujem za podporu,snazim sa zavidiet menej
No len ako najst novu kapelu...dala som inzerat na net,tak uvidim,ale inak neviem.
V nasej spolocnosti je rozsirene ze vlastnosti ako zavist, ziarlivost a hnev su nieco negativne a ludia by sa za taketo emocie mali hanbit. Ale tie su bezne aj u zvierat a su uplne normalne, nie si horsim clovekom ked nieco take citis. Samozrejme by to malo zostat v urcitych zdravych medziach, nemalo by ti to nicit zivot a nemalo by to zajst do pomstychtivosti ked sa rozhodnes ublizovat osobe ktorej zavidis. Mozes na sebe skusit viac zamakat aby si sa sama viac priblizila svojim snom, pasuj sa za lidra kapely a rob vsetko pre to aby ste boli uspesni. Ak by oni nemali absolutne zaujem tak si mozes najst novu kapelu. Musi byt v tebe ctiziadost a vtedy to dokazes.
Tak princ poďme do toho lebo ta rada je správna
a neda sa najst nova kapela?
Nnnuuu: Jeden clovek vyvija este iniciativu,lenze zatial nechce verejne hrat,tak uvidim,lebo s nim hram casto len posledne tyzdne a nastroj ma len pozicany no tvrdil,ze si kupi,tak uvidim.Len ten zvysok bieda tak ten necham asi tak.
Mesacny princ: Dakujem za videa :) Je to v tom prvom. Aj ostatne mi boli uzitocne.
Asi by bolo rozumné, keby si si našla iných členov do tvojej kapely. Asi budeš leader skupiny, keď sa snažíš viac ako ostatní. To tak býva vždy, aj v živote, nielen v hudbe.
V niektorom z týchto linkov to nájdeš, ale už si nepamätám v ktorom.