Priznaky depresie?

Príspevok v téme: Priznaky depresie?
Nemenna

Ahojte, som neustále nervózna, cítim vnútorne napätie, hneď má všetko vytočí, kričím často na partnera, stratila som akosi záujem o veci ktoré mi pred tým robili radosť, navyše som lenivá, nemôžem sa k ničomu premôcť. Najviac má zaskočil fakt, že som stále nahnevaná a rýchlo sa vytočím, pred tým som bývala absolútny flegmatik.
Má s tým niekto skúsenosti? Ako zo riešiť? Môže ist o príznaky depresie?

WHISPER

neberies HAK..? ak , tak ci ti nezacali tieto problemy koli tomu, netreba hned riesit ze mas depresiu, možeš mať rozhadzane hormony..
pokial to maš bezdovodne...

a zamysli sa čo ťa vytáča..? nebavi ta robota? nerozumieš si s partnerom..? ...atd...

Adden

Depresia, frustracia. Ano. Ries to skor, ako ti to zacne prerastat cez hlavu, burat vztah, odhanat priatelov. Ty sice trpis tiez, ale aj tvoje okolie. To vsak nemoze tuto situaciu riesit. Iba Ty. Urob to pre seba aj pre nich a zajdi minimalne k psychologicke. Mnohi toto povazuju za normalne - vrcat na partnera, ventilovat si blbe nalady na okoli. Ale ver, ze to nie je normalne a ani to nikdy neakceptuj. Lebo tym by si rapidne znizila kvalitu medziludskych vztahov v tvojom zivote. Ako to vidis mnohokrat v dlhodobych vztahoch ci u usadnutych ludi, ktori uz od zivota nic necakaju. Nie, to naozaj nie je normalne. To iba ludom prestane zalezat. Nebud taka, bud lepsia. Ries to.