Vela rokov užívam lieky na uskosti. Nepomahaju mi a teraz mám už z toho problémy s močovými cestami zápal mechúra a prechádza mi to na obličky. Obvodná mi kázala zmenit lieky lebo že to mám z toho.Ale psychiatrička nechce že nemám vymýšlat že ked mi dá iné bude mi ešte horšie. Celé roky mi dáva stále tie isté lieky a ani mi vobec nezaberaju. Neviem ako ju mám presvedčit že potrebujem zmenu.
Lekárka mi nechce predpísať iné lieky čo mám robiť?
Bohužial lieky majú vedlajšie účinky. Vedia to lekári a ešte lepšie ich pacienti ktorý na to doplatili. Mnohé lieky ničia srdce, cievy, obličky, pečeň, oči... Ludia ktorý užívajú vela liekov sú vlastne taká chodiaca chemická továren. Mój nebohý dedko, ešte doktor starej školy. zvykol vždy hovorit že najlepší lekár je príroda a s chémiou treba opatrne. Dožil sa uctyhodného veku a aj ked to bol klasický doktor nikdy som ho nevidel že by on sám nejaké lieky užíval. V detstve sme u neho s rodičmi bývali pár rokov. Telefóny neboli tak za ním často chodili ludia domov aj mimo pracovnej doby. Ked aj volačo predpísal tak sa to zarábalo v apotéke a hlavne sa to skladalo zo všelijakých bylín. Hodne sa používalo konope ktoré je dnes zakázané. A aj to tak vyzerá. Byliny nahradila chémia a ludia sú dnes chorý od narodenia.
Aj sama si mozes overit informaciu od obvodnej. Tak, ze si precitas letak z liekov, hladaj medi neziaducimi ucinkami. Rozne lieky sposobuju zapaly roznych organov.
No neviem....každý kto máva častý zápal močových ciest tak ti povie že je problém sa toho zbaviť. Vôbec to nemusí mať súvislosť s liekmi ako tvrdí tvoja obvodná lekárka... Zápal močových ciest spôsobuje premnoženie baktérií v močovom mechúre, pri ťažšom zápale to môže prejsť až na obličky. O prípade že by zápal mali spôsobovať tbl na úzkosť som teda nepočula. Bývaš liečená u urológa? Aké baktérie ti pri zápale zistili? E -coli sa najlepšie zbavíš d-manosou napr.prípravok Blokurima, hlavne sa treba vyhýbať chladu, veľa piť,hlavne urologický čaj.....Ak mávaš častý zápal močových ciest, obvodná by ťa mala poslať vždy urológovi, ten z cievkovaného moču zistí baktériu ktorá daný zápal spôsobila a stanoví liečbu - väčšinou je súčasťou vyšetrenia aj rezistencia na atb.. Urológ ti môže potvrdiť alebo vyvrátiť či ten zápal môže byť z daného lieku na úzkosť. Ak ano, napíše to do správy a na základe nej ti psychiatrička zmení liek. Pri najbližšom zápale sa pýtaj priamo urológovi.
Bordeau ti radi dobre.
Mala by si zmeniť psychiatra. Alebo poprosiť obvodnú aby tej tvojej psychiatričke napísala odkaz a upozornila ju že máš už ďalšie fyzické problémy a že je to asi následok jej liečby. Len neviem či to pre teba urobí.