Ahojte,bola by som veľmi rada keby sa tu nájde niekto s podobným problémom. Môj problém sa ťahá už rok. Začalo to,že som z ničoho nič začala mať pocit ťažkej nohy, nikdy som to nezažila žeby som si tak nadmerne cítila nohu. Predtým som mala na palci zarastený nechet tak som si myslela,že by sa mi mohol dostať dáky zápal do nohy,išla som na urgent, bolo to v auguste, doktor mi postláčal nohu s tým,že zápal nevidí a cievy mám ok,že to bude asi z klimatizácie v aute. Povedala som si ok,potom to prešlo a asi po meaiaci sa to vrátilo. Lenže za už pridružila bolesť,vačšinou od kolena a ťahala sa až po chodidlo,prišiel aj pocit studeného chodidla,pálenie,meravenie..išla som opať k doktorovi svojmu ten sa ma opytal či fajčím dal mi vymen.listok na cievne a predpisal lieky na rozšírenie ciev. Na cievne ma neobjednali vraj maju do konca maja plne. Z tabletiek mi bolo eate horsie tak som ich prestala brat, opat to zmizlo a opat vratilo eate horsie opat som isla k doktorovi nasadil mi aulin proti bolesti a urobil testy na trombozu boli negativne aj na boreliozu. A takto sa to taha.. najnovsie mi bolo odporucene ist k neurologovi co mam v plane sa v pondelok objednat ale problemy su stale.. nemali ste niekto nieco podobne. Dakujem za kazdu radu