Ahojte,
Akurát som na jeden rok v Amerike v americkej rodine. O izbu sa delím s chalanom v mojom veku. Oni sú zvyknutí mať zimu a už len teplota v izbe je tesne pod bežnou teplotou. Problém je, že cez noc má pustený ventilátor, ktorý hučí. Na mobile mi to nameralo okolo 25 decibelov. Dnes som si bol kúpiť špunty do uší. Otázka je, že akú možnosť mám vybrať pre zdravý spánok. 1) Zvyknúť si na ten ventilátor 2) Dávať si špunty do uší 3) Snažiť sa za každú cenu odstahovat do vlastnej izby 4) Iné.
Nejaké skúsenosti a rady.
Budem naozaj velmi vdacny
Možnosti pre zdravý spánok
Mám 16, chalan o rok mladší. Tá rodina u ktorej bývam je aj moja pokrvná ale dosť vzdialená (2-3 koleno) ale poznáme sa už dlhšie. To, že používajú ventilátory som zistil až v prvú noc.
Koľko máš/máte rokov ? Možno by len stačilo sa so spolubývajúcim rozumne dohodnúť, aby si počas noci nepociťoval diskomfort a aby si mal kvalitnejší spánok.
Neviem však, z akého dôvodu u tej rodiny bývaš. Pokiaľ by medzi vami nedošlo k zhode, tak, zrejme, ani jedna z tebou uvedených možnosti nebude pre teba vhodná alebo postačujúca.