Ahoj... asi pred dovma týždnami som spoznala jedneho chalana...chodievame spolu von aj s jeho a mojimi kamarátmi... spoznali sme sa tak ze moja najlepsia kamarátka chodí s jeho najlepším kamarátom... lenže včera mi povedal že ma lúbi...ale ja jeho nie... ja ale nemám to srdce mu dať friendzone a neviem ako ho citlivo odmietnuť... ale keďže chcem chodiť s mojou kamaratkou von aj nadalej tak je to trocha blbé... lenže je tu ďalší problém... ešte včera sme boli piť... opila som sa a potom som sa s ním bozkavala a ked som šla domov tak ma išiel odprvadit a celú cestu ma drzal za ruku... bola om opitá a nevedela som co robím... ale ja ho nechcem a nechcem mu dať friendzone... a este dalsia moja kamarátka je jeho bývalá...a ja neviem ako ho citlivo odmietnuť...
Nechcem mu dať friendzone
To je strašné. To je snáď len vymyslená téma, lebo toto nemôže byť skutočne 17-ročná (!!!) študentka gymnázia. Však píše ako 12-13-ročná žiačka základnej školy, ktorá je prvýkrát konfrontovaná s realitou sveta dospelých ľudí aj so všetkým, čo so sebou obnáša...
No tak keď si blbá :D
No tak keď si blbá :D
No normalne som mu povedala že nie a tak zobral to tak že bude chápať moje rozhodnutie a tak. To je síce super ale mne je s toho trocha dost blbo ze som ho odmietla ale ja aj tak teraz budem chodiť von s mojou kamarátkou a mne je trocha trápne ho tam vidieť aj ked tam budem aj s ostatnými ale aj tak.
no proste mu to povedz, buď priama to vždy funguje
máš chlastať len do takej miery v akej vieš čo robíš...!
1. Friendzone je sk.rvený výmysel chlapov. youtu.be Tu je na toto téma krátke video.
2. Vysvetli mu, že išiel na teba prirýchlo. Aspoň bude chlapec vedieť čo robil zle.
Sa mu pacis ale po 2 tyzdnoch ta lubit nemoze. By si sa mala naucit pit alkohol aby si sa nenacengala tak ze ani nevies s kym sa bozkavas a preco. Nie si este ani plnoleta tak pitie alkoholu si nechaj na casy ked budes mat viac rozumu.
Nie mám 17 rokov a som na gymnáziu a mohla by som aj povadat že mi to celkom ide a on má 18. Piť nechodíme často len sme išli osláviť kamarátkinu 17tku. Tak myslím že to s tým pitím a učením nie je také zlé.
tam sa radsej uc , chlastat na to vas je, odkial na to beries peniaze, tie sprostucke vase reci