Ako byť pozitívne naladený ?

Príspevok v téme: Ako byť pozitívne naladený ?
sadko

Ahoj , ako to robíte že aj keď je vam total naprd tak sa usmievate , a vidno na vás že mate dobrú náladu?
Ja stále na všetko pozerám z tej negativnej stránky - som nízky (170) , nemám veľa money , som z dediny , dievčatá ma nechcú , hrám dobre na gitare ale každý to ma u riti , blíži sa stužková a ja nemam koho vziať ...
Čo robiť ? :)

noproblem

Jak nemas koho vziat? Ved kazdy si na stuzkovu berzvacsa rodicov a surodencov.
S negativitou si nezatazuj hlavu, vacsina spoluziakov tam i tak bude mat iba rodicov maximalne tych surodencov ci kamosov.

WHISPER

furt sa tu iba ľutuješ... ubožiaka žiadna nechce.. už si to zapíš do tej svojej sprostej hlavy, čiže ani chytrý nie si zjavne, takže nič moc... tak ti ostava len jedine zmieriť sa s tym že ostaneš sam... ked si len chudak čo sa len lutuje...

silne reci

Štastie je stav mysle,bez vplyvu okolia.tzn.ako vizeráš,čo vlastníš.Ano keď sa človek cíti zle tak nemá ani náladu správať sa štastne tešiť sa pospevovať si usmievať sa proste byť šťastný.Lebo ak sa vnútorne cítim zle :vyjadrujem to aj navonok veď prečo sa pretvarovať.Ale tak ako to funguje z vnútra smerom von tak to funguje aj z vonka smerom dnu.Čiže ak si začnem spievať ,usmievať sa proste navonok sa tešiť zo života z maličkostí tak o chvíľu sa môžem naozaj tak cítiť aj vnútorne!Či to dokážeš aplikovať aj v živote je len na tebe.Je kopec návodov možno niektoré aj fungujú aj ludia o nich vedia ale načo mi je nejaká vedomosť keď ju neviem použiť v živote.

Tomas12345

Odkedy sa u mna Boh stal hlavnou zivotnou prioritou tak odvtedy neriesim a netrapim sa pre ostatne veci. Toto je jedine riesenie ako clovek moze byt vkuse stastny bez ohladu na to ci sa my v zivote dari alebo nie. Moze sa my stat hocico a nerobim si z toho tazku hlavu , lebo to pre mna nie je DOLEZITE, nie je to moja hlavna zivotna priorita. Ak ale sa my v zivote bude darit tak to budem brat len ako bonus ktory potesi .V podstate som takto stastny vkuse lebo hocijaka vec sa moze stat a mne to nepokazi naladu. Dakujem ti Ježiš

kafe

keď mi je total naprd, určite sa neusmievam ale nechám sa "vyfučať". Idem niekde preč (ak sa dá), zabehať si, zacvičiť, dám si studenú sprchu... viem, že to prejde a uľaví sa mi. Prípadne si ponadávam, vyrevem sa, utešujem sa myšlienkou že aj tak zomrem a toto nebude trvať večne.
A ked mám aspoň neutrálnu náladu venujem sa tomu čo ma baví/teší, všímam si na ľuďoch/situáciách to pekné, ďakujem za veci čo mám (za zdravé nohy, za oči čo vidia, za to že si dokážem zuby umyť sama, že som sa dobre vyspala, že vonku pekne prší a ja budem v horách sama :D)... každý deň nájdem aspoň 100 vecí za ktoré môžem byť vďačná. Hovorí sa tomu - tešiť sa z toho čo už máš, aby si sa dostal aj k tomu čo chceš. Lebo keď ti je nahovno, nikdy sa k tomu čo chceš nedopracuješ.

LAXMI

Vsetko ma svoj zmysel. Keby si mal vela priatelov a zenskych, nevenoval by si sa rozvoju svojho talentu. Najdi si svoj vnutorny svet a mozes byt bohatsi nez ktokolvek iny.
A co ty vies, mozno vdaka tomu raz budes bohaty, slavny, zenske sa ti budu hadzat k noham a budes naj gitarista na svete.
Neviem preco mas komplex zo svojej vysky. Zeny toto neriesia, len ty.
Mala som aj nizsich partnerov, ked mal charizmu a bol v pohode..

pavel y

To, že meriaš 170 cm nie je nič strašné, pretože aj nižší muži môžu byť úspešní v rôzných oblastiach. Že bývaš na dedine taktiež nie je žiadné negatívum, skôr naopak, nakoľko máš väčší kľud a dýchaš po väčšinu roka čistejší vzduch, ako obyvatelia miest. A ženské ? Tie primitívne tvory ti naozaj ku šťastiu chýbať nemusia.

Keď, ako uvádzaš, vieš hrať na gitare, tak rozvíjaj svoj talent a koníček. Môžeš byť napr. členom nejakej hudobnej skupiny a stať sa slávnym.

Teraz sa hlavne venuj škole, aby si úspešne zmaturoval a poprípade pokračoval v štúdiu na VŠ.