Dovoz Auta zo zahranicia

IvanKK

Ako pisal Samuel uz v 2018, plati to aj tento rok, rozhodne mate velky vyber aj napr. v spominanom Darexe, ktory ma navyse velmi dobru povest. Auto mate zo Slovenska, vopred ho viete obzriet s technikom a nemusite sa tak zamotat do xy moznych problemov.

drove69

Ahoj viete mi niekto poradiť čo vštko je nutné mať úradne preložené? Stačí techničák, alebo musím všetko ako v tomto článku? presto-preklady.sk

Niektoré články tvrdia, že STK a potvrdenie o odhlásení vozidla nieje treba prekladať. Dosť by som ušetril. Vopred ďakujem za prípadné odpovede.

ninpp

Ak môžem poradiť, pozri skôr diskusie autobazar.eu, tam je to oveľa lepšie, detailnejšie rozpísané ako len tu, kde sú také dohady, tam máš skôr presnejšie ceny nákladov, poplatkov atď. Že čo sa Ti ešte vyplatí ťahať až sem, a čo už nie, ináč Ti neporadím . . .

SamuleDrnda

Ak sa musite taketo otazky pytat na fore, urcite radsej pozrite nieco na slovensku... napr nejaky vacsi bazar, nie AAA, ale napr Darex v bratislave, na auto mate zaruku, ceny su ok, Darex vam povoli nech vam auto prezrie technik a v pripade problemu mate zaruku... alebo usetrite 200 eur a rieste o pol roka, ze vam auto zabavi policia, odide motor a podobne.. velke rizko zbytocne.

Monolog

Skúste si najprv prečítať skúsenosti s dovozom auta zo zahraničia :/ je to veľké riziko a nakoniec Vás to može stáť niekolkonásobne viac, ako ušetríte pri kúpe. Skúste pozrieť radšej v nejakom overenom vačšom autobazáre na Slovensku, aj keď cena asi bude trochu vyššia, no máte záruku na najazdené km, auto si možete skontrolovať a vyskúšať