Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo do pôrodnice?

Príspevok v téme: Čo do pôrodnice?
O_lina

Čoskoro sa chystám na návštevu svojej spolužiačky z výšky a kamarátky v pôrodnici. Netuším však, čo by som jej mala priniesť. Ovocie a džúsy by nemala, kvety jej tam asi nedovolia (ja som nemohla mať v izbe ani od manžela), tak vážne netuším..
A len tak s prázdnymi rukami určite nechcem dôjsť.
Kto by vedel poradiť? Vopred ďakujem.

Bubliii

Ja si myslím, že ju oveľa viac potešíte potom, ke´d sa vráti z pôrodnice :) hromadná návšteva by aj mňa vydesila. Nehovoriac o tom, že kamoška bude unavená, nenamaľovaná, v pyžame, čo je pre ženu po pôrode úplne normálne, ale ani ja sa tak kamoškám bežne neukazujem. Inak keď som bola ja, bolo tam brutálne plno. Návštevné hodiny na oddelení šestonedelia sú krátke a všetci chcú prísť a pozrieť mamičky.. o nejakom súkromí nemohlo byť ani reči

O_lina

Bubliii ide o to, že my sme sa videli naposledy cca pred 2 rokmi, keďže ona žije v meste, kde sme študovali a ja cca 200 km ďalej. Takže by som ju tam veľmi rada navštívila. I keď tak uvažujem nad tým, čo si napísala, asi je to naozaj hlúposť sa tam trepať na pár minút.
To mi len potvrdzuje fakt, ktorý som sen predtým napísala, že som rodila o dosť dávnejšie a na dôležité detaily som aj pozabudla.
My sme sa dohodli viaceré o tej návšteve, ale asi to necháme na neskôr.
Dobre, že som sem napísala :-) Zvážime teda.
Dík

Bubliii

Načo budeš niečo nosiť? Myslím, že žena po pôrode máš úplne iné starosti ako myslieť na darčeky. Však ťa ani ku nej na izbu nepustia. Ja keď som bola pozrieť kamošku 3.deň po pôrode, ja som za ňou nesmela (kvôli bábätkám), tak len ona vyšla na 10min von, objali sme sa, prehodili pár viet a bolo.. a potom mi cez okienko na dverách ukázala malú.. neriešila som žiadne darčeky, až potom, ke´d som išla na návštevu ku nej, keď mala malá 3 mesiace.. stačí potom podľa mňa

O_lina

Ja som skôr myslela konkrétne mamičke :-)
Ale keď si to tak vezmeme, pre maminu je najlepšie spokojné bábo :-)
Super, ďakujem za rady :-)