Veríte v niečo také o čom sa hovorí v tomto vídeu
www.youtube.com
lebo ja som dúfal že to bude fungovať, no deje sa mi presný opak
Nedostávam celkom tak to čo som chcel
najprv som veril a vyzeralo to tak že všetko je na najlepšiej ceste ale časom sa stal presný opak. A život môj strácy všetok zmysel, skamali ma ľudia, sklamala ma práca, sklamal ma život sám..
Čo Vás názor?
Veríte v to?
Vkoncoch, daj mi na seba kontakt..
žvasty nič len žvasty
veriť niečomu takému je ako drogovať
ľudia čo pijú alkohol, majú tiež krásne predstavy o svete, lietajú v oblakoch, samé farby, zvuky, slasť, blaženosť
ale keď tomu prepadnú úplne a vytriezvejú tak skutočný život sa im zdá byť ešte horší ako predtým lebo verili v niečo čo nieje
verili falošnej ilúzií a po sklamaní človek upadá a je schopný aj samovraždy ak zistí že nič nieje také aké sa zdalo
A samozrejme ze zivot je nespravodlivy, teda nespravodlivy z nasho ludskeho pohladu. Priroda pozna len svoju vlastnu spravodlivost - Silnejsi, odolnejsi a prisposobivejsi prezije na ukor slabsieho, menej odolneho a menej prisposobiveho. A to je jediny skutocny zakon prirody a zivota, ostatne je balast a rozpravky starej matere.
totalna blbost a najma ta cast o peniazoch. bohati nemozu byt vsetci, tak je to navrhnute. Lutujem toho, kto tomu naleti.
V stredoveku na uzemi dnesnej zapadnej europy si bezne ludia mysleli, ze na vychode, mysliac tym oblasti azie, ziju ludia so psimi hlavami. Su o tom stare poviedky a kresby, ludia sa ich naozaj bali a tymto poveram o zvlastnych ludoch z vychodu absolutne verili. Realita? Nikdy a nikde na svete ludia so psimi hlavami neexistovali, ani len ziadne kostry, ani ziadna ina zmienka, okrem dochovanej fantazie, povery, ktorej ludia na zapade verili.
A ludia po celom svete verili celemu mnozstvu nezmyslov a hluposti, verili v boha mora, v boha blesku a hromu, vsetko same vymysly ktore nikdy neexistovali. NAPRIEK TOMU ZE TOMU LUDIA VERILI. Vasa viera nie je nic ine nez predstava vo vasej hlave. Moze vam pomoct vas motitovat a konat realne kroky, moze vas demotivovat a paralyzovat strachom, moze mat na vas nulovy efekt. ALE TO JE VSETKO. Vase predstavy nemenia okolny svet, nemaju na neho vplyv. Vplyv maju vase fyzicke CINY a konanie ktore je motivovane vasimi myslienkami, ale realizovat tie myslienky musite fyzicky prostrednictvom vasich ruk a vasho tela.
To co predavaju knihy o zazracnom posobeni myslienok JE KOMERCNA LOZ vytvorena za ucelom zisku. Dobre sa predava pretoze sa dobre pocuva, ludia jej chcu verit, tak ako chcu verit ze svet je pekne ruzove miesto kde mozu byt vsetci pekni, bohati a zdravi. Realita to vsak vysvetli vsetkym aka je skutocnost a dopad reality bude o to viac kruty cim viac sa jej chcete vyhybat rozpravkami o ruzovom svete.
pičovina jak traky, tiež som tomu veril v minulosti ale zistil som po čase že je to sprostosť ako veriť že existujú mimozemšťania. Je to vieria vo fantasmagoriu.
Tiež som si podľa toho vídea začal nahovárať že stretnem a že sa do mňa zamiluje sympatické dievča, že si nájdem dobre platenú prácu ktorá ma bude baviť, že budem mať krásny dom so záhradou alebo aspoň chalupu, že budem mať nové auto a že pôjdem s tou mojou láskou niekam k moru na dovolenku. Pi*u, nič z toho sa mi nesplnilo. Prácu mám takú že mám sto chutí odísť, kolektív v práci tiež na pi*u, plat smiešny, ani babu som žiadnu nestretol, a pritom som v minulosti dal na vaše rady keď som tu raz založil tému že si neviem nájsť prácu ani dievča. A ste mi tu sprostosti písali, ber hociakú, stretneš nových ľudí a určite aj nejaké baby. Hej stretol som ale čo z toho keď všetko vydaté, alebo staršie odomňa, zadané či také čo ma nezaujali. No tým že mám na hovno plat, nemám ani nové auto, ani dom či chatu. O dovolenke nehovoriac, tam by aj prachy boli na nejakú lacnejšiu ale babu nemám a teda niet s kým ísť. Takže v také pičo*é vídea ako si pritiahnúť šťastie ani nepozeraj. Vymývajú mozog a dávajú pocit falošnej nádeje že všetko bude raz dobré. Že si svoj život môžeš zmeniť myšlienkami. Kokotina jak traky píšem, lebo ja som si predstavoval všetko čo som chcel ale zostalo len pri predstavách. Níč ma z toho nepostretlo. Nič. Nič sa za tých pár rokov nezmenilo. Som tam kde som bol. V riti.A môj život stojí za prd. Život je nespravodlivý, niektorým dopraje všetko a iným nič alebo len máločo. To radšej nežiť ako takto živoriť....
Ja už ani neverím že sa niečo zmení, už som kapituloval na plnej čiare...
Prosto, raz keď niesi pekný a nenarodil si sa pod šťastnou hviezdou maš v pi*i celý život
Strašná pičovina. Keby to tak fungovalo, tak som dnes už dávno niekde inde. Človek nemá takú moc. Je to len neuveriteľná zhoda náhod, ktorá týchto ľudí oblbla... Zákony prírodné alebo vesmírne existujú a nedajú sa nijak zrušiť.
pochybujuca_ veď aké video, to čo som tu dal link predsa, veď si klikni na odkaz červenej farby a spustí sa ti
nnnnuuuu_ píš tak aby som chápal lebo neviem či niečo berieš ale tvoje príspevky mi nedávajú zmysel celkom
je to pravda,.. to na čo myslíš to pritiahneš...
mala som skúšky v stedu, z celeho učiva 1 vec neviem , trápila som sa s tým večer aj ráno pred skuškami...a just mi to zabil na teorii otázku, skoro ma vyrutilo zo stoličky...
na praktickom som zase urobila to čím som mojmu "učitelovi" pílila uši, že počkaj urobím nejaku blbosť - "konkretnu vec" a just som to urobila... :-D ale našťastie som skúšku absolvovala uspešne...
1 z nás 4 neurobil,... ešte ma čakajú 2...
tak už len pozitívne myslieť....
Tak, a teraz si porovnáme účty, ale neplačte, varoval som vás, ok, nebrali ste to na vedomie. Je koniec, je off, všetkých vás vyhodím von!!! Are you now satisfied? I think no. Je mi jedno, kto ste, ako ste žili, čo ste prežili, koľko máte deti, ja som vás varoval, nemali ste ma nasrať, nemali ste ma podceniť. Už netreba žiadne slová. Mám vás v pi.i, aby sme si rozumeli veľmi dôsledne. Bye, bye, it should have been fine...