čo bezpečné, veď to je úplne jedno!
to predsa nie je rana...nikdy nepotrebujem sex viac než keď to mám celé prekrvené a citlivé. muž čo sa dokáže pomilovať cez krámy je nad zlato. už jak začínam mať chute, čo ovulácia, viem, že idú krámy alebo že práve krvácam.
Sex počas menštruácie - je to bezpečné?
su len dva typy zien :D bud idu alebo nejdu na cervenu :D ja sa priznam, ze takuto skusenost uz mam, ale nebolo to bohvieco, radsej si pekne pockam, lebo je to fakt o nicom, neviem si to uzit nijakym sposobom, ked ma vsetko boli.
to, ci je to bezpecne, neviem, ale kazdopadne mi take nieco nerobi problem :D
Tak to uz je asi na kazdej :) Ja sa na druhej strane praveze divim tym chlapom, ktorych to odradza, ved mozu byt radi, ze im partnerka dovoli za kazdych okolnosti :-D
presne tak, kazda zena vie, ci je to pre nu v danom obdobi vhodne alebo nie. lenze vela ludi si naivne mysli, ze sa pocas menstruacie otehotniet neda, takze to je podla mna zasadna chyba, ktoru mnohi robia - ze vtedy idu bez ochrany ;-)
pri menštruacii bud s kondomom zo superlove, alebo do zadočku, alias analny sex
problem to nie je
myslim, ze kazda zienka vie zhodnotit ci je ok prave pocas jej dni nieco v posteli robit. co sa tyka mna som rada ze zijem lebo bolesti v oblasti podbruska su niekedy vtedy na odpadnutie.
mame ho a je to super, ale pouzivame vtedy kondomy zo superlove
Fanúšikovia príbehu 50 odtieňov sivej si určite pamätajú kontroverznú scénu, v ktorej Christian odstraňuje Anin tampón, aby sa mohli milovať. Aj napriek tomu, že sa tento moment neobjaví na striebornom plátne, stále je horúcim predmetom mnohých článkov a diskusií.