Prosim vas, mam 13 a uz rok strojcek, budem ho mat este 1 rok a moja zubarka mi povedala iba o tom, ze mi ho asi o rok da dole... nezmienovala sa o ziadnom nocnom strojceku ani o dlahach... prosim vas...
JE NUTNE, ABY MI DALA PO SNATI FIXNEHO STROJCEKA ESTE NIECO? (t.j. ci sa mozem tesit, ze uz budem mat so strojcekmi o rok pokoj, alebo som po snati fixneho este zdaleka neskoncila)
BOLI TA DLAHA? CO TO VLASTNE JE? KEDY SA TO NOSI? VIDNO TO? A CO NOCNY?
A CO POTOM, KED MI DA DOLE FIXNY STROJCEK?
Po snati fixneho strojceka je nutne nosit tzv retencny aparat-strojcek,ktory sa da vyberat a nosi sa asi tolko ako si nosila ten fixny.Sluzi na to,aby si si udrzala to,co ta stalo tolko utrpenia a penazi.Neboli to a je to ako obycajny vyklapaci strojcek.Neboj sa
ja som mala strojcek jeden rok,potom mi dal dlahy,aby sa mi zuby neposunuli naspat.To je take umele,priesvitne.Ani to nevidiet a nosila som to len cez noc.Keby som kamoskam nepovedala,ze ho mam na zuboch,nic by netusili.Nocny strojcek je v pohode..ver mi:)
netes sa, ze sa ho tak rychlo zbavis :) mne tiez povedala ze mi ho da o rok dole a boli z toho tri roky :)) ale zas, ked mi ho dala dole, uz som nemala ziaden nocny ani dlahy ani nic, prosto som nadobro skoncovala so strojcekom. kam chodis k zubarke?